Wednesday, November 19, 2008

tagg oleh cik bebe

To tag along: you have to list 7 weird things about yourself,post it in your blog,tag at least 7 people (list their names),and comment on their blog to let them know that you just tagged them.

7 benda pelik tentang diri saya:

1. xpenah sunburn(agknye).berjemur lah time hari sukan ka ape ka,bile bkk tudung hampir sume kwn2 saya mukenye akn berbelang2.tapi saya?maintainn :D

2. saya masuk arcade.tp x maen game2 di dlmnya.sbb..just x suke lah kan..walapon nampak fun..(oh,saye cume penah maen mesin yg grab ank patung tu.tapi x bejaya dpt.sedih tau)

3. suke tenung sumthing or sumwan tu lama2 walapon tenungan tu kosong.tak mmbawa maksud ape2 pn.so,mgkn ade bbrp org kurg senang dgn hal ini.. =.=

4. suka menunggu ari jumaat sbb jumaat adlh hari memotong kuku!kalo x sabar2 sgt,ari kamis mlm saya potong dah.best tau feeling bila kuku dah pendek.rs chantek jer cm kene trim :)

5. saya budak lompat dan ramai org x pecaya.(eh,ni bole consider pelik ke?)

6. nampak je senyap atopun pemalu.tp bila dh get used dgn org tu,akn mule kuar belang sebenar

7. saya ni pelik ke?x kott..

orang yg
paling bertuah untuk di tagged:
sape2 je yg nak buat..*taktau nak tagg sape lagi sbb mcm sume dh kene je*


*********************************
lari sikit dari tajuk ini,sepanjang hari ni,lps post psl org tnb yg pggl saya puan nadia tuu,
saye terpikir..knp pmpn yg dah kawen atau yg belum kawen mesti di bezakan panggilan nye dgn cik atau puan?
knp org lelaki x di bezakan begitu?x aci kan?pttlah ramai laki yg sudah berkawen boleh pasang satu lg..sbb gurlfren baru diorg tu xtau yg boyfren diorg tuh masih single atau tak :p

2 comments :

Radzi Tajuddin said...

err...suka tenung. pttla.. budak lompat? mmgla org xcaye. muka nampak tua..haha

ko cari ar gelaran utk laki..haha

kak dee said...

bukan ah.sbb aku tggi laa.huhu =.=
gelaran tok laki2?
aku rase kalo blm kawen gune encik
kalo dh kawen guna bapak

cth:bapak radzi mawu kemana?
haaa..br adil ;D