Sunday, April 26, 2009

super friends

video
anak-anak bapak sekalian,
ini lah pojek rahsia yang aku katakan tu.hehehe
x de apa sangat,saja je ku isi masa-masa bosanku dengan mengedit gambar2 kita semua jadi video
harap kamu semua suka :)

13 comments :

nabebe said...

hahaha!!
alalala...
rindu dowh mase dulu2..
arap2 sume da masok gombak ni dpt la memori sperti dlu~ X)

farah nasiha suhaili said...

aku last skali oh!!T.T
dah kurang "super" mungkin.
nnt panggil faizal tahir tambahkan power aku.huhu

Mardhiah said...

aaaawwww~~~
so sweeeeeet
^_^

zanurul wani said...

this vid is...

s e w i i i i t ! !

kak dee said...

tengkiu all~

btw farah,ko xlast lah.aku yg last oh~tak kesah pun sape first ke last.aku taruk random je gambar sapa yg aku nampak dulu aku taruk je.

xde pilih kasih :)

ilham said...

nad,sweet lagi xleh ker? Ish. ham lak yg terharu, AHHAHAHA :)

Radzi Tajuddin said...

maknanya ko nmpk aku dulu la kan? sbb aku first.haha

video ni akan lagi best kalau lagunya diubah sikit. huhu tp mmg dah best dah. aku suka..

tp rasa nak wat gak ar. sbb ko suka taruk gmbar aku yg xensem.. sabotaj kah? huhu

wei ko lupa kot kaler2 kat mcd, makan2 minggu lepas! arrrr!

kak dee said...

skng mgkn x rase ke-sweet-an nye kot sbb dah mnghadap bnde ni 3hari kot.dh hafal dh sume gambar2.hahaha

radzi,kau kan bapak.aku kenelaa dahulukan yg tua.nnt kata anak derhaka pula.tsk2 T.T

aku tawu lagu mgkn korg xbp suke sbb aku kan stok layan lagu seberang jea :p

ah,wat la gak.aku xdenye sabotaj2.aku amik je tanpa mengire hodoh ke cantik ko dalam gmbar tu :)

aku x de gambar kaler2 kat mcd ngan makan2 tu.takde sape bg aku.huhu T.T

KNP PNJG SGT KOMEN AKU kali NIH.HAISHH~

henry said...

arrangement bagus.

lagu pon ok sebenarnye.. good try!

keep it up.

mmg amat ssuuuuuuuwwiitt!!!

nice ;)

delibest said...

nad,ko kne try adobe after effect.baru video ko lg style.he3
*mnyebok sketika disini*

kak dee said...

ko ada bnd e tu x deli?
hehe.ajor la aku cane nak gune :)

Mind Reader said...

uhuk,menantu takde kah?suami saye tade :P ngan isteri fairuz..hehe

kak dee said...

itu watak tambahan kepada geng family kite.
kite amik yg induk jer :P