Friday, April 17, 2009

TAG je pun.xyah baca okay.

eh eh..degiy ni orang kata xyah baca nak jugak baca..hishh~
nah baca lah.banyak sgt masa terluang korang kan?kikikiki

anda rasa anda hot?
tak.harini subang jaya sejuk je =]

upload gambar kegemaran anda


kenapa anda suka gambar ini?
sbb ni first time aku main tarik tali.and menang lak tuh.siapa sangka senyum semasa bermain tarik tali akan membawa kemenangan? :))

ekceli,aku nak korang perhatikan ekspresi muka-muka over org depan ngan blkg aku.lagi2 yang blkg skalik tapi tak nampak muka tuuu..ahahahaha..kikiki..wuwuwuw(sejak bile aku gelak cam azim ni..hehe) :p

bila kali terakhir makan pizza?
time birthday mar kot

lagu terakhir yang anda dengar?
i go-aizat (ost talentime)

Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
dok ulang tengok video anastahir yang lawak gila tuh.

Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn nama apa?
donad,kak dee

Tag lagi 7orang?
1. fareen
2. reen
3. alya fathi
4. faris ismail
5. zamri
6. rafid
7. poji(hahah,buat jugak tak kirela katne pun)

Siapa nombor 1 kepada anda?
skoolmate integomb dulu

Orang nombor 3 ada hubungan dgn sesiapa?
siape eh alya?kikiki

Kata sesuatu berkenaan pada orang no. 5?
bdk kecik yang kuat berimaginasi :)

Bagaimana dgn nombor 4?
org kampung ku.haha.subang kampung?oh tak sesuaiii~

Siapakah orang nombor 2?
classmate,skoolmate,housemate zamrud masa kt integomb.reen-du si mate teperosok :P

Pesanan kepada nombor 6?
masak kan lah kuew tiau kat aku :))

Pendapat anda tentang nombor 7?
mr nice guy?KUIKUIKUI

6 comments :

munadhia said...

suka jwpn kak dee bg jawapan anda rasa anda hot..hehe...pndai kak dee. ;)

Radzi Tajuddin said...

hahaha aku menjadi takut pas melihat gmbr ni.. sapolah yg jatuh tu? mar dan hajar dh guna super power kah? ptt ko boleh mennag. hehe

faris said...

ah, tipu r.. sejak ble subang sejuk.. pnas gle ak rse..

kak dee said...

radzi:aku 'transform' la masa tarik tali tu..kalo tak,xde nye menang :P

faris:kat usj 2/4* sejuk jea..kat 2/5* pns eh?oo..tak tawu lak..kui3 :P

zanurul wani said...

rindoooo pj bile tgk gmbr tu

henrique said...

hajar style!!!!!!