Monday, April 27, 2009

sudah bosan ni

at least kali ni cubaan aku mema sak menjadi juga.
dah la belajar buat dari majalah jerr
terasa hebat pulak
serius rasa leceh gila nak buat semua ni
sebab nak keluarkan barang-barang dari kabinet semua.
haishh.tapi nasib baik hasil dia bagus.baru rasa berbaloi

ingat nak tangkap gambar2 proses buat kek coklat ngan puding roti. saja nak show off laa kan.tapi kamera lak rosak..yang ado sekarang ni cam ntah ape-ape je.tsk2 T. T tulaa..pasang lagi niat nak riak kat bloggers lain.kan dah padan muka sendiri (abah kata xyah beli.tunggu menang peraduan.haa..bila tu,itu yang kita tak tahu @.@)

akhirnya aku google jer la gambar-gambar hasil akhir masakan aku.(sekarang kita kan dah maju.internet ado..rugila tak guna kan?)walaupun sebenarnye tak la secantik yang realitinya.he he he.standard lah tu,1s t time maa :)



celaru
hati ni sekarang x berapa syok.
tak tahu la kenapa..
mungkin lama sangat terperap kat rumah sampai pikir macam2 sangat..
tapi..dlm byk2 benda yang aku pikir kan tu..
kenapa aku asek teringatkan 'seseorang' ni?
......


cuba delete perasaan itu jauh-jauh

5 comments :

R4FID said...

same ke hasil dgn gambar tu?

MiRaVee said...

seseorg....? HAAAAAAAAAAAa!!!!!!!!!!!!

henrique said...

urgh. pabenda puding roti tuh??? :S heheh. ingt ak ea nad? ak taw.. ;)

Anonymous said...

nad2..kalo asyk trigt tue org pgl angau..hehehehehe..

-nik-

hajar DK said...

nad, hg ingat aku ek... patut la time cuti aitu bulu mate belah kanan aku asyik jatuh je...
hang la yg rindu ni.. hahaha