Sunday, May 10, 2009

kan aku dah pesan, jangan tulis tajuk yang bukan-bukan

mintak maaf tajuk nak gelabah panjang je.huhu

hai sedara sedari,
tgk lah,post lepas aku punye tajuk 'sudah bosan' memang betul2 buat aku rasa bosan untuk berblogging.tapi seb baik toba-tiba dtg semangat.timekasih angin semangat :) haishh..kenapa awak senang sangat terpengaruh nadia?? (monolog dalaman)


hihihi.sekarang dah masuk sem baru woo.sem 3 a.k.a short sem..lambat nau aku update psl ni kan..haha.1st week 3rd sem kitorang free gila.setiap petang aku bersukan.wohh...sejak bilaa tah aku minat bersukan..aku pun tak pasti.dengan berbadmintonnye..berkayaknya..dan berswimming(ni masih dlm perancangan) tapi memandangkan aku terbaca post fairuz berkenaan kawannya yang bernama 'Y' yang hampir lemas tu,tibe-tibe aku jadi takut pulak,aku dah lama sangat tinggal swimming,mampukah aku kembali gemilang seperti dahulu?perlukah aku bawak pelampung sebagai spare?(cehceh..cakap spare konon..terbaek lah punya cover)


sem ni,aku pindah bilik..siap pindah blok lagii..xkesah la asalkan dpt bawah-bawah sikit.xlaa sempuit aku nak mendaki cm dua sem lepas...tp ade gak laa disadvantage-nyaa aku duduk tingkat bawah2 ni..aku dah x dpt wireless iium dr bilik..huhu..so,xdapek laa nak on9 24/7 cm sem lepas..huhu..rumate aku pulak,hajar DK ching,wah,sesuka ati je tambah ching.tak pasai-pasai laa aku kene wrestling ngan cik hajar nih..okeh2 sori ajaa,jgn sekat aku nak guna brodben ang pulak naa :p (kalau tak,tak dapat lah aku update tengok cite matahari dengan upik abu laura kat tv3 online)

lagi 2 org,akak 3rd yr HS.yang sorang tu bercakap.yang sorang lagi tu tak pernah ckp dengan aku,akak,kenapa akak buat saya begini??comel sangat kah saya utk di-ajak bercakap?ok-ok..enuf drama2 ni.melampau sungguh cik donad harini..huhu..

walaupun rasa macam dah panjang ke post aku ni,tapi tangan masih mahu menekan-nekan keyboard komputer ni.tsk3 T.T gian sangat le tuu dek non oii..

ok sekarang nak citer pasal add and drop nye sistem.adoi....memang tensen gila bila tiba nya saat2 ni.tak penah aku rasa add and drop ni se-tensen sem 3 ni.sampai ade orang tu kata 'toksah laa nak tensen2,buruk muka'  yelaaa..tapi kann..ade ke orang yg tensen-tensen pun muka die cantik?haa..tak penah jumpe pulak..hehe..awat laa sume bende nak kalut gile.yang ini xdpt add,yang itu nak macam2 kerenah nye..heee..setelah bergelut  dan bergelumang dengan macam2 masalah,aku akhirnya dapat amik 3 subject untuk sem ni,,multi-dip,bm 2, ngan LS.fuihh.lega la sikit kann :)

err..tibe2 tangan dah lenguh.haha.okay,gtg ppl!

haha.serius cara ending ni lansung x bagus.macam laa korang nak caye sangat yang tangan aku dah lenguh.hihihi :B

babai.salam!

1 comment :

hajar DK said...

bukan brodben aku sahje yg kau curi, tetikus aku juge menjadi mangsa mu dikala ketiadaan ku.. huhu...
Len kali aku nak taruk mouse aku dalam sangkar la bile aku pegi ofis... ngahaha.....