Thursday, November 13, 2008

open haus

seperti yg di janjikan
saye nk cte psl small raya gathering yg di buat
hehe..ekceli,my fmly dh buat dh open hse a week b4 dat
tp dat tym saye xblk uma coz ade exam fardhu ain
so,agk merajuk di situ krn di pinggirkan
lalu mnyuarakan pndpt ingin mngajak rakan2 ke rumah kepada ibu bapa
dan mereka kata "ok"

hoyeah2! :D
ajk my frens from uia,integombians and seafieldians
kwn2 uia je laa pn yg rmai2 dtg utk memeriahkan keadaan
thnx :)

none of the integombian dtg
huuhuhu :(
xpe,forgiven sbb korg sume blaja di luar slangor and agk susa mau dtg
(huk3,tp aku nak gak majuk ngan korg sbb x msg aku)

seafieldian lak ade nik nadia,izzah kabir ngan kroll
(bestie saya dr kck diorg2 ni :p)

nothing much to say lah kan
korg tgk jelah gmba2 ni :)

situasi di mana hafiz dan wewe dah x larat nk mkn ape2 dah ;p

timekaseh kpd sume yg dtg especeli nik.dia puasa tau aritu.
sgt tabah dtg dr jauh semata2 utk penuhi undangan saya :))

incik bj oren x berbaju oren pula kali ini :)
radzi pulak bergaya cm...err...auw?
azim masih ternganga.hehe



lihat dua gmbr ini,cukup utk bagitau yg saya di hujani dgn talipon2 dr kwn2 yg tny camana-mau- pegi-rumah-kau.letih juga nak explain coz aku asek ckp 'haa,kona sana pastu kona sini' kompem dierg x phm sbb diorg x pnh lalu kwsn ni.kui3.sori


erm,pasni gmba2 formal pulak...


hepi femili(aunty syikin,uncle suhail ngan baby mereka;usop) jk2
note:nmpk spt baby lbh bsr dr bapa?

mar bermuka manje :p

ini lah nik nadia dgn izzah(wakil bdk2 seafield)




saje taruk gmba ni utk bagi anda-anda sume terliur bygkn semula kesedapan kek ini :))


haha,okey..itu jer kali ni,cite sikit2 sudeyy lah..hehe
tata sume,salam~

7 comments :

chef hasyimah said...

donad xde ke??
h a h a
x bukak kedai ye?
sampai hati x ajak aq dowh
uwaaaaa~ ;p

kak dee said...

wah2,spt br 2 minit yg lalu ku publish ini post,sudah ade pengkritis?

hehe..tengkiu2

donad tak sesuai di hidangkn kpd tetamu masa raya :p

aiyoyo..sori chef,number mu pn ku takdak.mai cini..blh kte cntact2 sll pasni :)

Mardhiah said...

trimas nad for inviting~~
sonok2~~

kalo ko bkn tuan rumah time tuu..
leh dah ikut aku,bel,azim n poji p umah zul.
hua2

kak dee said...

tu laa..nxt time kne plan dgn zul
jgn buat open haus ari yg same
eyt macik,ko dh ade blog?
and its private??
ape kess..bg r org view.caitt!

chef hasyimah said...

cun-lah
aq msg kat fs nant
hahahaha
gile terdesak aq nih *wink2*
weyh thn depan ko dtg umah aq plak
janji tau~

Mardhiah said...

lalalaa~~ :P

kam said...

kire ni open house after raya la?he3.advance for raya haji lakirenya ni.tak ajak pun.sampai hati.