Thursday, May 21, 2009

kemas

FOUR NAMES THAT FRIENDS CALL YOU:
1. nad
2.kakdee
3. kakak
4. donad

FOUR MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE:
1. 24june
2. 11april
3. 28march
4. 25mei
*semua tarikh ni berkaitan family shj*

FOUR THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:
1. meeting
2. bergerak ke kaed
3. makan roti john :D
4. mengangkat pakaian dari jemuran

FOUR WAYS FOR YOU TO BE HAPPY:
1. berjumpa dengan kawan baik
2. memainkan music box
3. menelepon ibunda
4. makan

FOUR PEOPLE YOU MISS FROM YOUR PAST:
1. mirra alias
2. fariq
3. arwah tokwan
4. farah eliza

FOUR GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE:
tak suka mengharap

FOUR OF YOUR FAVORITE HOBBIES:
1. blogging & facebooking
2. handphoning;sms,call *adekah such word?* :P
3. spend masa bersama ibunda sambil mengupas bawang merah T.T
4. berfikir.monolog dalaman

FOUR PLACES YOU WANT TO GO FOR VACATION:
kenapa aku x penah fikir pasal ni?

FOUR OF YOUR FAVOURITE DRINKS:
1. tembikai jus
2. neslo ais
3. teh ais
4. soursop jus

FOUR THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR BAG:
1. beg duit
2. handphone
3. payung
4. botol air

FOUR OF YOUR FAVORITE COLORS:
1. hijau
2. putih
3. krim
4. purple

TOP FOUR HANGOUTS:
1. pyramid
2. mid
3. jj wangsamaju
4. summit T.T

TOP FOUR YOU LOVE SO MUCH:
1. ibu bapa
2. rakan-rakan
3. makanan
4. internet

TOP FOUR "THINGS" SPECIAL TO YOU:
1. family
2. kasih sayang *hoi hoi*
3. kepercayaan *things kah ini?*
4. lirik lagu yang di dedikasi

TOP FOUR WHO YOU THINK WILL ANSWER THIS SURVEY:
err..tatau laa :B


TOP FOUR REASONS WHY YOU ANSWERED THIS SURVEY:
1.isi masa bosan di 'opis'

sori lah eh tak sume jawab empat penuh.blur2 ghettu
okay.sec ond tag :)

the rules are:
1. choose at least five picture which taken when you was little boy/girl
2. describe the picture

integomb graduation day.besties; aimi,hyaat,mae,ngan reen yang xbape nak nampak sbb heels kurang tinggi beliau :)

english class;after spm.anak-anak FELDA semua

reunion kecilan lepas integomb nye sport day

trip to FRIM.masa kursus english jugak. semua anak-anak f elda juga.sedekahkan alFATIHAH kepada lelaki baju merah yg duduk di ats batu tu.telah meninggal setahun lepas.AL FATIHAH


masa form 4 punya hari raya.back at penaga,penang :)


p/s :ada orang kata sape yang buat blog ni xreti menyimpan rahsia.sebab semua bende pun die nak cerita kat dalam ni..hmm..rasa-rasanya betul ke tak?

Thursday, May 14, 2009

jika mahu hepi cara saya

kalau tak hepi,saya layan ini

video

berpinar-pinar mata tengok dia pusing-pusing.hehe
okay,sekarang dah hepi balik :)
baibai semua!


ps:tak bawak kat uia pun bende ni sebab takut kena curik..jadi tgk video yang buat masa kat rumah haritu pun bole laaaa..kih3 :>

pss:bunyi x bape nak dengar.kalau nak dengar,pasang la volume tu kuat2

terimakasih :))

Monday, May 11, 2009

ter-emo

meh aku nak tanya korang terus terang.

ape kau akan rasa kalau orang kata baju yang kau pakai macam kain langsir?
atau baju orang tua?
atau lebih teruk baju kain guni?

aku senyum je bila dengar2 kata-kata orang pasai baju yang aku pakai
malas aku nak defend dah
awal-awal dulu mmg sakit hati sangat2.tp sekarang dah x heran
kenapa aku nak kesah sangat ape diorang cakap?tak penting lansung~
lantak lah aku nak pakai apa pun
asalkan aku tutup aurat
bia lah aku tak 'uptodate' cam korang tu pun
asal aku selesa dengan ape aku pakai sudah la kan
x ganggu hidup kau pun
lagipun macam lah kau orang yang support duit aku nak beli baju jenis kain macam mana pun

huh.

k la,chow
(ni post emo2..takleh cakap babai.nnt nampak comel pulak)

Sunday, May 10, 2009

kan aku dah pesan, jangan tulis tajuk yang bukan-bukan

mintak maaf tajuk nak gelabah panjang je.huhu

hai sedara sedari,
tgk lah,post lepas aku punye tajuk 'sudah bosan' memang betul2 buat aku rasa bosan untuk berblogging.tapi seb baik toba-tiba dtg semangat.timekasih angin semangat :) haishh..kenapa awak senang sangat terpengaruh nadia?? (monolog dalaman)


hihihi.sekarang dah masuk sem baru woo.sem 3 a.k.a short sem..lambat nau aku update psl ni kan..haha.1st week 3rd sem kitorang free gila.setiap petang aku bersukan.wohh...sejak bilaa tah aku minat bersukan..aku pun tak pasti.dengan berbadmintonnye..berkayaknya..dan berswimming(ni masih dlm perancangan) tapi memandangkan aku terbaca post fairuz berkenaan kawannya yang bernama 'Y' yang hampir lemas tu,tibe-tibe aku jadi takut pulak,aku dah lama sangat tinggal swimming,mampukah aku kembali gemilang seperti dahulu?perlukah aku bawak pelampung sebagai spare?(cehceh..cakap spare konon..terbaek lah punya cover)


sem ni,aku pindah bilik..siap pindah blok lagii..xkesah la asalkan dpt bawah-bawah sikit.xlaa sempuit aku nak mendaki cm dua sem lepas...tp ade gak laa disadvantage-nyaa aku duduk tingkat bawah2 ni..aku dah x dpt wireless iium dr bilik..huhu..so,xdapek laa nak on9 24/7 cm sem lepas..huhu..rumate aku pulak,hajar DK ching,wah,sesuka ati je tambah ching.tak pasai-pasai laa aku kene wrestling ngan cik hajar nih..okeh2 sori ajaa,jgn sekat aku nak guna brodben ang pulak naa :p (kalau tak,tak dapat lah aku update tengok cite matahari dengan upik abu laura kat tv3 online)

lagi 2 org,akak 3rd yr HS.yang sorang tu bercakap.yang sorang lagi tu tak pernah ckp dengan aku,akak,kenapa akak buat saya begini??comel sangat kah saya utk di-ajak bercakap?ok-ok..enuf drama2 ni.melampau sungguh cik donad harini..huhu..

walaupun rasa macam dah panjang ke post aku ni,tapi tangan masih mahu menekan-nekan keyboard komputer ni.tsk3 T.T gian sangat le tuu dek non oii..

ok sekarang nak citer pasal add and drop nye sistem.adoi....memang tensen gila bila tiba nya saat2 ni.tak penah aku rasa add and drop ni se-tensen sem 3 ni.sampai ade orang tu kata 'toksah laa nak tensen2,buruk muka'  yelaaa..tapi kann..ade ke orang yg tensen-tensen pun muka die cantik?haa..tak penah jumpe pulak..hehe..awat laa sume bende nak kalut gile.yang ini xdpt add,yang itu nak macam2 kerenah nye..heee..setelah bergelut  dan bergelumang dengan macam2 masalah,aku akhirnya dapat amik 3 subject untuk sem ni,,multi-dip,bm 2, ngan LS.fuihh.lega la sikit kann :)

err..tibe2 tangan dah lenguh.haha.okay,gtg ppl!

haha.serius cara ending ni lansung x bagus.macam laa korang nak caye sangat yang tangan aku dah lenguh.hihihi :B

babai.salam!