Monday, April 27, 2009

sudah bosan ni

at least kali ni cubaan aku mema sak menjadi juga.
dah la belajar buat dari majalah jerr
terasa hebat pulak
serius rasa leceh gila nak buat semua ni
sebab nak keluarkan barang-barang dari kabinet semua.
haishh.tapi nasib baik hasil dia bagus.baru rasa berbaloi

ingat nak tangkap gambar2 proses buat kek coklat ngan puding roti. saja nak show off laa kan.tapi kamera lak rosak..yang ado sekarang ni cam ntah ape-ape je.tsk2 T. T tulaa..pasang lagi niat nak riak kat bloggers lain.kan dah padan muka sendiri (abah kata xyah beli.tunggu menang peraduan.haa..bila tu,itu yang kita tak tahu @.@)

akhirnya aku google jer la gambar-gambar hasil akhir masakan aku.(sekarang kita kan dah maju.internet ado..rugila tak guna kan?)walaupun sebenarnye tak la secantik yang realitinya.he he he.standard lah tu,1s t time maa :)



celaru
hati ni sekarang x berapa syok.
tak tahu la kenapa..
mungkin lama sangat terperap kat rumah sampai pikir macam2 sangat..
tapi..dlm byk2 benda yang aku pikir kan tu..
kenapa aku asek teringatkan 'seseorang' ni?
......


cuba delete perasaan itu jauh-jauh

Sunday, April 26, 2009

super friends

video
anak-anak bapak sekalian,
ini lah pojek rahsia yang aku katakan tu.hehehe
x de apa sangat,saja je ku isi masa-masa bosanku dengan mengedit gambar2 kita semua jadi video
harap kamu semua suka :)

tula,sape suruh tulis tajuk post yg lepas 'i go'

kan dah ter- 'go' betul-betul utk tulis blog ni.heheh e
maaf,tajuk terlalu panjang.

banyak bende yang saya pikirkan
kebanyakannya berkisar tentang masa depan
tapi terlalu malas untuk menaip
mungkin penangan tajuk lagu aizat tu kot

jangan risau,
saya akan kembali
cuma sekarang tengah sibuk membuat projek rahsia(lah sangat~)

jumpa lagi!
salam

Monday, April 20, 2009

'i go' dalam bahasa melayunya;'pergi'

random

kawan-kawan mintak maaf ye kalau sejak akhir-akhir ni aku balas mesej korang lambat ke ape..
aku tak tahu ape masalah dgn charger aku tuh
rosak agknye .. sian motomoto (nama hp aku) dah tak ber-on beberapa hari dah..
dan di sebabkan tu,aku kene la gilir- gilir bukak sim celcom dan maxis nih.huk2
xbes btol..
tp xpe la..mungkin ada hikmahnya ?
yelaa..bile jd cmni,kurang la sikit aku bermesej dgn org. saving kedit aku.oyeh2 :P


oh btw,ada kawan mintak tolong sket ni
die sedang buat promosi menjual alquran kecik.
bersaiz lebih kurang sebesar tapak tangan
ringan dan mudah di bawa ke mana-mana
ada beberapa pilihan warna.antara nya itam ,cokelet,purple
ade yg berzip,ade yg berbutang,ade yg berkulit keras
harga rm34 kot. xingat lak
jika berminat sila bagitawu aku :)

promosi lagi, siapa nak format komputer/laptop
kwn aku ade wat servis ni.incik kabir hero kabir zero.he he he
m30 kot upah dia..
kalau berminat,boleh contact kabir terus.
kalau xtawu contact number die,mintaklah kat aku :)



sengaja meletakkan gambar ini.supaya post ini tidak kelihatan begitu kosong :D


ogeh,
sekian utk post ni.salam~

Friday, April 17, 2009

TAG je pun.xyah baca okay.

eh eh..degiy ni orang kata xyah baca nak jugak baca..hishh~
nah baca lah.banyak sgt masa terluang korang kan?kikikiki

anda rasa anda hot?
tak.harini subang jaya sejuk je =]

upload gambar kegemaran anda


kenapa anda suka gambar ini?
sbb ni first time aku main tarik tali.and menang lak tuh.siapa sangka senyum semasa bermain tarik tali akan membawa kemenangan? :))

ekceli,aku nak korang perhatikan ekspresi muka-muka over org depan ngan blkg aku.lagi2 yang blkg skalik tapi tak nampak muka tuuu..ahahahaha..kikiki..wuwuwuw(sejak bile aku gelak cam azim ni..hehe) :p

bila kali terakhir makan pizza?
time birthday mar kot

lagu terakhir yang anda dengar?
i go-aizat (ost talentime)

Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
dok ulang tengok video anastahir yang lawak gila tuh.

Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn nama apa?
donad,kak dee

Tag lagi 7orang?
1. fareen
2. reen
3. alya fathi
4. faris ismail
5. zamri
6. rafid
7. poji(hahah,buat jugak tak kirela katne pun)

Siapa nombor 1 kepada anda?
skoolmate integomb dulu

Orang nombor 3 ada hubungan dgn sesiapa?
siape eh alya?kikiki

Kata sesuatu berkenaan pada orang no. 5?
bdk kecik yang kuat berimaginasi :)

Bagaimana dgn nombor 4?
org kampung ku.haha.subang kampung?oh tak sesuaiii~

Siapakah orang nombor 2?
classmate,skoolmate,housemate zamrud masa kt integomb.reen-du si mate teperosok :P

Pesanan kepada nombor 6?
masak kan lah kuew tiau kat aku :))

Pendapat anda tentang nombor 7?
mr nice guy?KUIKUIKUI

Thursday, April 16, 2009

post pertama dari rumah :)

nampaknye lama lagi lah baru aku dapat drive sensorang :(
petang semalam..

abah:jom pegi jogging
nad:alaa..penat laa bahh
abah:nadia bawak kete,haa..nak tak?
nad :hehe..nak lah

masa otw nak pegi tu orait je sume.masa nak balik pun hampir orait sampailah tibe sekor anjing tibe muncul kat jalan.terbrek tekejut lah aku.pastu aku senyap je sampai rumah.nk kua kete je abah kata 'takutnyaa'

apekah maksudnya tu?hurm2...
pastu mak tny kat abah

mak:camana budak ni bawak?
abah:hmm..xleh pecaye lagi.ape-ape pun kene ade denye(nama panggilan abg aku) kat sebelah
nad :alaaaa..x bes laa cmni..dhlaa denye kuat potpet~(dalam hati dah menyumpah kat anjing yang tetibe enteprame tadi..kalo tak dah cantik rekod i bawak abah naik kete tadi taw)


malam pulak

nabilah:ko tawu tak,partner keje aku tu budak sambest
nad:soo?
nabilah:aku tny die kenal poji tak
nad:den ape die ckp?
nabilah:die ckp poji ni K.U. skolah dulu,baik la,ni la,tu la..bla bla bla bla..
nad:hek eleh~kecoh la ko ni (padahal dalam hati dh tersengih2)


masa unpack barang semalam,terjumpa kasut ini.hehehehehe.kawan-kawan,jangan terkejut yea kalau aku pakai lagi.hahaha :))

Wednesday, April 15, 2009

sweet


Schweppes Short Film Festival - Funny bloopers R us
timekasih kat orang yang promote video nih.sukaa sangat :))

habis dah :)

akhirnya,habis jugak semester 2 nih
lega sangat.sem ni lebih tough dari sem lepas.serius.(elehh..SETIAP SEM PUN AKU CAKAP CAMNI.kikiki.gelak gedik) tapi sem ni sudah kurang air mata bercucuran bila aku di timpa masalah.apa tandanya ni?aku dah makin matang ke?woohh~
aku lagi suka call atau di-call orang untuk mendengar aku bercakap pasal masalah2 ni..
terimakasih kat kawan-kawan yang baik hati tu :)

masa tengok balik semua gambar-gambar dalam gary nih,aku tiba-tiba terindu satu aktiviti tu.mungkin lepas ni kite semua x berpeluang nak buat mcm ni lagi.semua pun dh ada komitmen masing2.agak mustaahil nak tolong-tolong mcm tu lagi kan?takpe lah,asalkan kite selalu ingat kenangan tu pun cukup lah :)

p/s :gary tu nama laptop aku.
aku,nesh,mar dan tangan radzi

oh btw,selamat datang ke gombak incik poji :)