Thursday, April 16, 2009

post pertama dari rumah :)

nampaknye lama lagi lah baru aku dapat drive sensorang :(
petang semalam..

abah:jom pegi jogging
nad:alaa..penat laa bahh
abah:nadia bawak kete,haa..nak tak?
nad :hehe..nak lah

masa otw nak pegi tu orait je sume.masa nak balik pun hampir orait sampailah tibe sekor anjing tibe muncul kat jalan.terbrek tekejut lah aku.pastu aku senyap je sampai rumah.nk kua kete je abah kata 'takutnyaa'

apekah maksudnya tu?hurm2...
pastu mak tny kat abah

mak:camana budak ni bawak?
abah:hmm..xleh pecaye lagi.ape-ape pun kene ade denye(nama panggilan abg aku) kat sebelah
nad :alaaaa..x bes laa cmni..dhlaa denye kuat potpet~(dalam hati dah menyumpah kat anjing yang tetibe enteprame tadi..kalo tak dah cantik rekod i bawak abah naik kete tadi taw)


malam pulak

nabilah:ko tawu tak,partner keje aku tu budak sambest
nad:soo?
nabilah:aku tny die kenal poji tak
nad:den ape die ckp?
nabilah:die ckp poji ni K.U. skolah dulu,baik la,ni la,tu la..bla bla bla bla..
nad:hek eleh~kecoh la ko ni (padahal dalam hati dh tersengih2)


masa unpack barang semalam,terjumpa kasut ini.hehehehehe.kawan-kawan,jangan terkejut yea kalau aku pakai lagi.hahaha :))

6 comments :

nabebe said...

hahaha!
maap la nad...
anjing tu nak testing ko sbena nyer..
aku la upah die...
ngeh3.. ;p

sjak bile ko ade kasot tggi tu weh?!
DAHSYAT BEB!!! XD

kak dee said...

oo..kau testing aku ngan anjing ea..
xpe2,nnt ko dh boleh drive aku test dgn bende sekecik alam je yg mampu buat ko terkejut jgk;sitikus.kihkihkih


tulaa,ko igt ko je ke leh pkai heels?hahahaha.tp xsuke la pkai,sebab tinggi sgt.gayat~ :B

Ikemen said...

Alaaa...tak leh la nak mintak Nad bawak aku round-round KL..hehe

Ko terus brek? Bagus la tu..ada kes kat sekolah memandu kt tempat aku, di jerit jer "brek!brek!brek!". Kaki tak tekan pun. Tub tub, masuk longkang..tak langgar pun anjing,kn? *thumbs up*
(Sebenarnya harap ko langgar, I hate dogs)

kak dee said...

haha,kalo dah d[t lesen kepecayaan dari abah ku,aku bwk zamri jenjalan kat tmn melawati eh.kikiki :)

Radzi Tajuddin said...

ko tinggi..pakai kasut tumit tinggi, nnti tumit ko tinggi..hahaha

hr tu pokok..skrg anjing..apa lagi, smbgn kpd citer awan angin ar..hehe

kak dee said...

kite kan geng.ko tlg lah wat kan :)
kikiki(oh pls lah knp sekarang aku suka gelak cenggini?)