Thursday, November 13, 2008

minat


nama baby montel ni,adam.
sgt berat tapi comel lalu aku mengenepikan rasa lenguh tgn mendokong beliau demi menangkap gmba dgn die :)

okay,ini ulin.bukan nama samaran.mmg nama sebenarnya ulin.
aku x dpt bygkn kalau ulin dh tua,apa cucu-cucu dia nk pggl die.
pasti die sedih nama vogue nya di tmbh dgn perkataan 'nek'


ulin ni ade 5 adik bradik and sorg je llaki.so,dierg pggl boy ni,abang.
aku pn kne pggl dak kck ni abang.kalo x nnt ulin marah :/
(kck2 dh pndai marah aku..haishh)

mnyuruh mereka pose gedik.bagus,mereka phm konsep :)

menyuruh mereka pose org jepun pula; buat peace
(mungkin mereka kurg phm konsep ini kerana ulin buat 3 jari manakala abg buat 1 jari je.huhu =.=)
note:abang tiade gg masa itu.jika kamu perasan,dlm semua gmba dia tidak menunjukkan mulutnya terbukak berbanding akaknya,ulin.
ni pulak adik adib.kawan opis mak pny ank.around 6-8 bulan kot..baby ni sangaattt baekkkk..x nngs lnsg sepanjang aku dokong..tapi..mslhnye,adik ni asek buat muka terkejut(seperti di atas) dan.....

muka kerek ini....haha

ye,sekarang saya semakin sedar yg saya minat sangat2 dkt budak kecik
especeli yg xleh jln lg..buleh dokong2
mmg diorg ni mahkhluk yg plg comel di dunia
donad pn kalah tau :S
hehe..tp ni sume bkn bmakne saya dah x sabau sgt nk ade ank sendiri ye :p
saje je suka-suka.korg pn mesti ade minat msg2 kan?hehe



(okay,gmba kanak2 ni aku jumpe kt intenet.cute gile kann)

p/s:aimanhalim,aku nak adik2 kau sikit :))

8 comments :

chef hasyimah said...

eh nad
ko jaga adik aq-lah
buleh???
aq sanggup bayar dowh
brape pun...
wakakakaka~
sungguh penyanyang cik nad kite
nant ko jadi mak angkat anak aq ye
*klu aq ada anak-lah
h a h a

kak dee said...

haha.bak mai sini
tp kalo die suke nngs,reject :p

baloo026 said...

hahaha.
aku suke pix budak last skali!
cute gile.
bdak arab ke?
aha.

kak dee said...

ha ah
dpt pn frm sumewan yg stadi kt sane :)

Radzi Tajuddin said...

kah kah kah..tlg ar makcik.. saje nk promote diri suka bdk2 kecik ke? hehe

tu tandanya dah xsbr nak kahwin kot?..hehehe

fareena said...

sumpah comel budak2 tuuuuuuuuu
eiiiiiiiii geramnyeeeeeeeeee

kam said...

comel2 bdk2 nya nadia.da ada bakat nampaknya.hehe.

aimanhalim said...

nk curik?
X dapaaat...
hoho