Thursday, July 2, 2009

wajah baru

salam.hai semua!

dah nak dekat dua tahun aku blogging..ini baru first time aku tukar layout.ohh..senang je rupanya..terima kasih kat nadia rusli yang ajar cara-cara nak tukar template ni..heee :)

korang ada baca paper tak,semalam 40 pelajar baru uitm jengka masuk hospital sebab stress sangat dengan minggu mesra siswa diorang tu?hahaha..apeda..tapi alhamdullilah adik aku tak ape-ape.dia masih surviving tuu..ko 12-1 pagi kol mak untuk sembang-sembang(dah itu je waktu yang free) sian pulak kat si gemuk tu bila dia kata dia x mandi sebab kene stay kat mesjid je..baju batil dok ulang pakai banyak kali..pahtu die x makan sebab x nak berebut-rebut ngan orang ramai..aish,mesti die kurus lepas ni...i wonder ape laaa yang senior-senior diorang tuh dah buat..hmm~


tapi itulah orientasi kan?

2 comments :

nadia rusli said...

^_^..sama2..sng je kn sbnrnya..?

kak dee said...

agk laa..hehe.tengkiuk! ^.^