Friday, July 3, 2009

seharian di shah alam

ni pengalaman pertama kali memasak bersungguh-sungguh dan wajar diberi setinggi-tinggi ucapan terimakasih kat:
  • bella,cik tuan rumah yang pandai membuat teh
  • myra,ketua chef yang suka main rasa-rasa
  • radzi,selaku bapak yang caring lagi kuat tido
  • mar,selaku iron women kita pada hari ittuw dan,
  • nadia nasir,huh anok sapolah tuu..selaku mamak roti canai
mahu cerita lebih,baca blog orang lain pulak :)

shopping @ giant


masak-masak sambil di bebel oleh si baju biru.x caye,tengok sendiri gamba

mula makan-makan selepas muka sememeh dok kat dapur lama sangat


dan kemudian..dia menjalankan tanggungjawab sebagai bapa dengan baik.membawa anak-anak bersiar-siar di taman






kesian kat mar..x banyak gamba die sebab die yang kene tangkap gamba kitorang..so,nah..satu gambar hanya mar..(wohh,naik market hang sat g sebab depa tau hang dah pandai masak)hehe :p




di sebabkan best,maka boleh lah di teruskan aktibiti ini. pahni nak serang umah sape pulok?


p/s:penulis eksaited sangat sampai demam bila balik rumah =.='

3 comments :

nadia rusli said...

huhu..si baju biru tu....mmg~haha

Basuh Baju said...

nadia rusli: kakak lg pndai masakkan? :)

bila kakak nak bawak gi tasik kesuma..huhu

kak dee said...

hang panggiy nadia rusli kakak?
hang sedaq tak hang tu dh doploh nam taun?

ckp org je lebihh :P