Friday, July 10, 2009

jenis blog yang saya suka

  1. tulisan besar ye.ini paling penting.aku tak suke strain mata ni tengokada tulisan cinonet2 je
  2. ada perenggan jika penulisan itu panjang
  3. bahasa yang mudah di fahami.takmo la ade shortform yg korang reka dan hanya korang yang paham.aku pun nak paham gak.huhu
  4. takde lagu.kalau nak ade pun,jangan taruk lagu yang tiba-tiba menjerit-jerit tu.terkamjat i kalau ghettuw.pheww~
  5. ade banyak blog list yang best.boring-boring leh aku cekidaut kann
  6. ada gambar.

okay,rasa macam penah tulis post macam ni.tapi malas nak cek kat archive.lagipun nak ke-bawah-kan post yang lepas..tak masal sume orang ingat saya garang tauu..huhu

1 comment :

hajar DK said...

blog aku hg suke tak?
aku ade banyak perenggan...
ngahahaha....