Tuesday, June 22, 2010

lagi pasai driving

eeek.kenapa banyak sangat halnye dgn isu kete & driving ni -__-'

kadang-kadang pernah tak korang bawak kete pastu kete depan korang slow gileeeeerr..padahal tade kete pun depan die and takde traffic light mahupun bonggol kat depan.kenapa bawak slow sgttttt??ee..tencen betul.bukannya ade pape pun.nak kate budak P takde pulak lekat sticker hurup P warna merah tu kat kete die.ergh.membencikan betul.

lepastu satu lagi..cam bila kita kat T junction.pastu kita nak masuk lamain road ni tapi kite nampak ade satu kete ni.so kite mestila kena tunggu kete tu lepas dulu baru buleh masuk jalan tu kan..tapi tengok-tengok dia masuk kat junction kita tu..o mann..geram betull..tak reti bagi signal keeee??tunggu sikit punya lama kat tepi tu nak bagi kete kau lepas dulu..pastu dah la kau dengan bawak macam nak makan angin pun dengan gumbiranya amik corner.tak ke geram?heeshh.membencikan nombor dua -__-

oh,oh..lagi satu..haritu mase makan kat awe ade satu kete ni gostan laju gilerr tak tengok lansung kereta aku yang ade betul2 berape sentimiter blkg dia.eee..ni lagi membencikan betul.satu,memang dah salah dia.tak tengok belakang dulu before gostan.so aku expect dia akan masuk balik parking tu or at least kalau degil nak teruskan jugak kua parking,angkat la tangan sebagai tanda sorry ke ape ke.tapi tak.dia lagi gostan..weyy,kalau calar kete memang cari nahas la kan.dah la cemtu kan..die siap dengan bagi jelingan tajam lagi tuu dari dlm kete.dengan jelingan yang cakap mcm ni 'wei, kau belakang sikit kete kau tu boleh tak,tak nampak ke aku tgh reverse ni?'.dem.aku pulak yang kena reverse kan.bencinyaaa samseng cmni!! >.< umm, ingat yer kawan-kawan,jarak selamat masa driving:at least kite nampak tayar kete depan.ye inilah pesanan dari pemandu skema =B

den..masa nak clearkan gamba2 dalam fon,tjumpe gamba ni..

ni masa gi kelantan tu.haha.baru tau,itik tu termasuk dalam ciri-ciri unggas..?wow~

cakap pasal unggas ni.teringat lak kat boo.UNGGA UNGGA! haha.ok,gud luck semua dgn result ungga anda.harap skor gila lah yea semua.kita dah usaha sebaik mungkin.sekarang jangan lupa berdoa plak! ^_~

1 comment :

hajar DK said...

bagi je pengajaran kat kete yg suke awak slow tetibe ni.. cam abg ipa aku buat dulu... hg potong kete tu, pastu bile hg dah jalan depan die, pastu hg pulak bawak lagi slow.. ngahahaha.. mesti die hangin...