Wednesday, June 30, 2010

kisah tiba-tiba saya

tiba-tiba malam ahad tu nesh ajak kerja kat ARCHIDEX.buat yg taktau...archidex tu ialah architecture and interior design exhibition.

tiba-tiba saya rasa macam menarik je benda ni

tiba-tiba saya mintak permission kat parent saya untuk kerja

tiba-tiba diorang pun bagi(wah,ini sangat rare.dulu bukan main mereka susah nak lepaskn saya bekerja sambilan.huu -__-')

tiba-tiba dapat info yang hari isnin ada interview

tiba-tiba saya susah hati sebab saya takde transport

tiba-tiba saya menebalkan muka cakap kat kelly nak tumpang

tiba-tiba kelly kata ok je.wah,terharuu~

tiba-tiba hari isnin tu masa nak g interview,bella last minit cancel.sebab dia bangun lambat.sheesh~

tiba-tiba bila dah sampai lrt gombak,diorang ni xsampai2 lagi.padahal rumah diorang kat batu cave je.hurmm

tiba-tiba diorang pon sampai.masa tu dah nak dekat kul 11.interview pukul 11

tiba-tiba call miss peggy(person incharge tu) dia kata ekceli interview kul 12.dia saja mention kul 11 sebab tawu dah kitorang akan lambat.huu.terer ah -__-'

tiba-tiba bila dah sampai setapak(tempat interview tu), rupanya kitorang just kena baca 1 paragraph essay bi ngan typing test je.takdela seperti interview yg aku dok bayangkan selama ni.hehehe.kejap sgt kot 'interview' tu,pukul 12 dah settle semua.

tiba-tiba diorg ni ajak gi makan kat sungai wang.ok.makanlah kat kedai mamak tepi tu.

tiba-tiba diorang ni kata, 'jom, tengok wayang'

tiba-tiba aku tak membantah. sebab nak tunggu abah balik dari ofis pun kul 5.so,boleh la lagi.

ok,skip2 part tak penting.

tiba-tiba hari selasa diorang call,cakap saya dapat job itu

tiba-tiba hari rabu ada briefing pulak kat klcc convention centre.

tiba-tiba bella cakap hari rabu jugak kena g dewan tun sri rahah kat menara tun razak.bayar deposit untuk AGD

tiba-tiba saya pun bersetuju untuk ikut walaupun petang tu ade briefing.huhu.saya rasa cam sempat je~ and memang sempat pun tapi terlewat 20minit sampai kat tempat tu sebab smpai klcc g makan ngan solat dulu baru gi briefing

tiba-tiba masa briefing terjumpa muajan time briefing

tiba-tiba dapat tau nesh x dapat job.omg,kesian gile.dahla dia yang introduce job ni kat kitorang.huu..next time k nesh =)

tiba-tiba tjumpa senior kat klcc.diorang jadi volunteers for PAM..ade kak jah,pi'ei, kak elmi,hazim, dan beberapa orang lagi yg taktau nama.hehe

tiba-tiba esok (kamis) dah start keje.

tiba-tiba saya rasa ngantuk sebab penat sangat harini.huuu

tiba-tiba saya cakap babai kat pembaca semua.

4 comments :

munadhia said...

tiba2 saya rasa sgt geram sebab tenet d cni sgt slow...

tiba2 x dpt nk attached fail...

tiba2 benda tu sgt pntg perlu dianta by 2moro...

tiba2 sy meluah perasaan d cni.huhu~

syibiehoney said...

tibe2 sy pg archidex td..tp tetibe x jumpe plk nad..huhu tetibe jugak sy..hehe

fahmi faudzi said...

best la ayat tibe2 ko..

oh jumpe muajan?

siot die gi keje tak kejut aku..
x pasal2 aku bgn pagi dgn kesepian~

- ilham - [5] said...

hahahhahahha tibe2 ilham cakap "gile ringkassssss"!

hehehe