Thursday, December 3, 2009

makaroni bakar

yea,berkat resipi chef hasyimah,aku berjaya masak bakaroni bakar. ekceli aku pun x penah makan bende ni..ade orang tuu..cite la yg bnd ni sedap sgt2..so,aku trasa nak try la buat and rasa..hehe..bahan2 dia agak mahal okay,tapibebrbaloi-baloi..sebab...SEDAP gilerr.mcm pizza =)

lepas je masak ni,aku tibe2 tersemangat jap nak masak2..hehe..aku google resipi2..andd..lps bli bahan2 tadi,esok aku nak masak banana choc chip muffin plak!yeay =)



sebelum bakar

semasa bakar


selepas bakar.siap!

hihi..eksaited betul! ^^

8 comments :

sachetbag said...

well done dear!
hehe better than my 1st try dulu
terbaek!! :D
nak cikit!!!

R4FID said...

marvelous chef nad!

Anonymous said...

pos mai sni nu..hehe..leyh bg naupai rse..hehehe
^^

hajar DK said...

aku ingat!!!
mase KH form 1 kelas aku masak mende ni la..
ikut resepi dalam buku teks...
sedap gile... tapi buku teks da anta, lupe nak koyak page yg ade resepi tu.. hahaha...

ilham5 said...

omgg so cheeezy!! nak sikit!!!!!!!!!!!!

kak dee said...

chef:hihi.kite tambah sosej ngan oregano jgk.sbb cm lagi best je kalau ade sosej ^^

rafid:bodek la tu =p

anonymous:jauh kut nak bwk blk penang.bek msk kat kampung jer.hehe

hajar:gile ah skla mngh dah belaja masak western..aku dlu KH masak nasi lemak je kot =.="

ilham:mmg cheesy sgt.sukaaa! ^^ nak resipi?sng je nak buat.ecece,mcm pro pulak =p

hajar DK said...

form 1 masak makaroni bakar
form 2 masak nasik lemak
form 3 masak nasik briani ayam masak merah...
ngahaha... hebat tak skolah aku...
ahaksz...

Imah Ims said...

naad nak recipe!!! email kat aku boleh?
imah.danyal@gmail.com