Friday, December 25, 2009

nothing much

tengok lah kat logo B blog aku tuh dah tuka jadi emoticon yg cute.tanx to hajar yg menggodek akaun aku.ceh,kurang asam btol dia g igt password aku

basically tade mende nak tulis sgt.sekarang mood menulis memang dah babai.aku rajin baca blog orang je la ni.hehe.nanti2 jelaa update

p/s:kita memang tak boleh nak tutup mulut orang dari bercakap macam2 pasal kita kan?yg penting,kena sabar jelah =.="

2 comments :

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

hajar DK said...

haha.. dun wori.. aku xkan masuk dah akaun hg wlpn password hg maseh segar diingatan.. ngiahahaha...

pasni kalau bukak blog, hg mesti ingat aku kan? kan? kan?
hahaha....