random stories

1.  my mum menang online contest by power root.hehe hadiah dia dapat makan for 4 dekat kedai AliCafe dekat Taipan sana tuh..well selalu jugak pegi makan situ tapi tak pernah try makan set siakap tomyam dia..so haritu dia serve set siakap tu..lepastu sebab kami berlima, so tambah la 1 pinggan set pari panggang..yaAllah sedapnyaaa semua food dia. recommended untuk korang pegi..cafe ni sebelah true fitness punya gym tu :')

2. projek yang tak berapa nak rahsia.hehehe..misi ni untuk memberi ketenangan dan kekhusyukan kepada semua ketika solat.hoho

3. haaa..hok ni lah sarah.hehe..dah balik baru sedar takde gambar dengan dia sorang-sorang..hmmphh..nampaknye kena gi Besut lagi lahh..nak tunggu dia ni datang KL entah bilaaaa entahh..haha..

4. lupa nak cerita.. masa trip ke Besut haritu..kitorang kan dah berlima..lepastu nik dengan sarah lagi..so semua ade la 7 orang..jadi, sebab tak muat..maka kita sumbat pengantin duduk dekat bonet!hahaha

5. masa jalan-jalan nak perabihkan voucher watson, aku terjumpa benda ni.macam menarik. je acne patch ni..kononnye bila kita letak pelekat ni dekat jerawat, dia akan cover jerawat ittew..haha beli je tapi tak try lagi..wajib ade dalam simpanan sebab miss J selalu datang pada masa-masa penting..mcm presentation ke..time nak jumpa2 orang ke..haa teqey takk =/

6. u know the excitement bila posmen/poslaju datang? haa sebab hari-hari dok tunggu jela kot kot ade dapat surat menang contest kerr..hahaha..so last week ade poslaju datang..yeay! dia hantar hadiah contest my clean and clear! banyak betul pencuci muka dia bagi..semua jenis ade..tapi paling best mestilah voucher shopping rm250 tuu!

7. my bestfriend is engaged now! betullah jodoh tu kekadang unexpected..and i'm very happy that she finally find one :') since kita dua-dua sama-sama banyak masa free..yelah..tinggai thesis je..so banyaklaa masa nak teman cik ahkak kitew ni survey barang-barang kawin..besttt~! pegi jalan tar..pegi jakel..pegi floor yg jual lace/labuci..pegi kedai crown.. aaaa seronottt! lepastu survey kad kawin laa..kek laa..cara buat hantaran..gaaaaahh semua2 lah..anyway alhamdullilah semua dah settle..now focus next step pulak..haha..before that doalah semoga application keje lecturer tu sama-sama dapat.haha..nak kawin guane kalau tak keje ye dop...adoi bila pikir balik semuaa bende pon buat sekali dengan dia ni :p

8. someone cakap kat aku cuba tgk status engaged aten tu..kua gambar sapa..hahaha..so aku try laaa..omaigodd..teanjat lah gegurl disini..kahkakaka :p

9. masuk Daiso is a must kot kalau terjumpa kedai ni..suka belek-belek benda dia..anddd hasil tangkapan baru ni is this face washing brush..memula tengok biase2 aje..lepastu taktau camne boleh terpengaruh dengan ayat Zaf..haha so kitorang lima-lima orang yang masuk sini pon beli bende ni.hahah

10. makan-makan dengan mak abah dekat Belanga, Empire shopping gallery..mak nak try makan situ sebab tu kedai wife ustaz ismail kamus katanye..haa, kat sini makanan kelantan yang orang cakap special..so kitorang order nasi kerabu, nasi dagang and mi bandung..aku rasa okay laa..sedap jugak..and interior dia pun cantik :)


sekian.
memang takde idea dah nak update ape.wuwuwu =__="

0 pengkritik donat: