Sunday, December 23, 2012

manusia

1. perasan tak bila kita cakap something pasal seseorang tu..tak lama lepastu kita jadi macam apa yang kita pernah cakapkan..contohnya: A cakap B ni kuat tido..lama-lama secara tak sedar, A pun menjadi seorang yang kuat tidur jugak..and from my observation, this happen a lot to me and my friends..jadi, sekarang.. the best thing is..to keep it to urself? or doakan semoga dia berubah sifat ke arah yang lebih baik dan semoga kita dijauhkan dari sifat2 macamtu jugak.yes?


2. situasi ni SELALU dilakukan oleh seseorang itu.ahaa
A: semoga plan rahsia ni berjalan lancar *post as facebook status*
B: wow2.whats up?
C: plan ape niii?
A: ade laaa...rahsia..

*durh..face palm*

kenapa some of us have this habit? update their so called secret plan..to the public.whats the purpose? kalau dah kata rahsia..then why publish it to the public?why dont u just keep it to urself? nak kan perhatian ye? kesian..suka sangat la tu orang tanya-tanya pasal dia..then dia boleh gebang as if dia ada secret yang bestt.pfft~


3. ok cukuplah dua perkara je.banyak-banyak kang nampak macam........pulak.sigh..


salam

1 comment :

Noor Hajar said...

kan mase dulu aku salu komplen hg suke pasang lagu ulang2 kan...
Now im doing it... -____-"