convocation ceremony

salam and hi everyone~!

last monday adalah hari konvokesyen adikku, si nabilah ni dekat uitm shah alam..my first impression, dewan DATC tu cantik kott! and  of course ramai gilerrrr orang..UiTM la katekann..hehe..dia punya session petang tu just utk budak yang amik course business with names starting from huruf N sampai Z..tu pon dekat 1000 student o_0..pagi session huruf A sampai M..Can you imagine..huhu


around 12 ish that day, hantar my parents and my sister pegi DATC..then balik rumah balik sebab tak koser aku nak tunggu berjam2 sorang2..haha..after asar baru pergi Uitm dengan my big bro yang baru balik keje..huwihuwi..sampai je terus cari mak abah yang memang dah pun keluar dewan awal..sebab dah lama sangat kena tunggu tuh..haha..cuaca pulak memang dah mendung gilaa..amik gambar pun semua gelap aje.

keluar je graduates2 ni..hujan pun turun -__- maka semua orang berebut tempat berteduh..hoh.sesak! and nak amik gambar proper dekat studio pun berlenjan lenjun..haha.kabut! nasib baik dah semayang siap-siap dekat rumah.

there u go..one hepi family berteduh beramai-ramai~ ^_^


lepas studio photoshoot, aku berjaya influence mereka semua utk makan di seoul garden..celebrate graduation la kononnye..padahal time aku grad dulu makan kt kedai tomyam belakang UIA tuh aje..haha..so the nearest SG to shah alam mestilah the new setia city mall! weehu..orang semua kata mall tu cantik lah..green lah..tapi malam kot kitorang pegi.. nak nampak apa -__- huhu..anyway, kat situ jumpa hanis zalikha dengan maknye..tapi sebab low self esteem..maka tak tegur.uhukhuk

makan-makan sampailahh kedai nak tutup..hehe puas hati gitu..alhamdullilah..so lastly, congratulations lah adik~ semoga berjaya seperti kakak dan abangnye(berjaya sangat ke)..hahaha and sila jangan boros ye dekat ARAUstralia tu :p


0 pengkritik donat: