Sunday, February 22, 2009

sekali lagi nak merepek

salam
hai semua!

korg nak tau x..(kalo xnk tau sudah)

aku sekarang sgt bizi.
byk gilee asginment nak kene buat


mule-mule aku pikir nak buat dunno aje dgn asgmnt2 ni


tapi bile pikir kan mak abah,
aku x smp hati nak buat cmtu
trus dtg semangat waja aku
eh,smgt saga kot.best sket.heheh


tapi aku sbb x ckup rehat dan keja yg melimpah ruah ke ladang gandum ni,
maka sll lah aku tertido dlm kls
huhu.aku pn rs besalah kat lecturer2
especeli subjek bm.huhu


aku teringin kan kehidupan bdk2 course laen..
yg bila mlm je,diorg dpt tido dgn nyenyak
huhu.xyah stay up2 kat kaed tu..


kat bilik pn skrg aku dh jrg bersosial dgn rumet sendri.
x sempat.
jadual aku dan mereka laen.
kalau aku ada kat bilik pn diorg x sdr
sbb aku semakin jadik pendiam.
takpun sbb aku tgh tdo
adoii~


oh,cpt laa abes semester 2 ni!


salam penat,
nadianasir


{p/s:cenggini laa muke aku selalunye bile terbgn dr tdo (bukan niat nak tido ye.aku telah tertido dgn sadisnye memegang scale ruler,pensel dan t-square) dan x siap buat drawing padahal ada presentation/crit session}

6 comments :

Khairul Nizam said...

stujuuu dgn Nad.... T.T

R4FID said...

sabo2...

nik alya fathi said...

ape sedey sangat post ko nih??

kak dee said...

hehe.emosi budak kaed
cenggini lah~

auni tuan azmi said...

well,found urs!eheh

EP_JB said...

bab tidor memang sgt2 la btol....argh penat