Wednesday, February 4, 2009

floating sculpture competition 09

Lapang lah sgt kann masa kitorang nii..haha..
tp degil jugak nak msk design battle,floating sculpture nye competition yg d handle ole budak2 landscape 1st yr..semangat mencuba yg tinggi lah kate kann

Dgn tempoh satu malam,kitorg bejaya siapkan sculpture ni.part nak testing kat atas air yg payah skali.bnd ni kejap berat seblah kiri..kejap kanan..fening kepala kitorg..ade jgk kitorg try apply kan konsep fizik yg penah blaja ms form 4 5 dlu..tapi hampeh juge kerana masing2 sudah lupe.huhu..walapun x menang,tapi kitorg ttp puas ati dan enjoy masuk event ni..
Gambar2 sepanjang event:

organiser punye floating sculpture

boboy,si tempayan wall E.menang number 2 kut~

kitorang nye UFO.ehehe :)

cik tiram si nombor satu

pesaing-pesaing laen yg kalah jugak.hehe

si sotong botol

Oh aku tatau knp suma assgmnt nak kne anta dlm tempoh jarak masa yg dekat2.pilih ar tarikh jaoh2.penat aa dok rushing2 buat keje ni..

bak kate sumwan ‘lecturer hangpa tu bod** ka?awat dia p bg byk2 keje sedangkan dah tau hangpa mesti x tdoq wat keje tu.pastu sat ni hangpa tdoq masa dlm kls,depa marah pulak.depa tu ngaji je tinggi2,tp bnd asas pn x leh pikir”


Aku senyum je bila dgr pakcik ni ckp.emo jugak dia.terharu aku bila ada org yg bersimpati dgn life kitorg ni.kalau lahh pakcik ni jd lecturer kitorg..mesti best kut.keje mest sikit.hehe

sekian saja.salam!

2 comments :

hajar DK said...

hahha..nampaknye pakcik tu kene menjadi penulis bersame dalam blogemosi aku.. huhu....

Khairul Nizam said...

keje group ke?
^_^

UFO stail...hehehe