Sunday, February 8, 2009

hanya gambar



cerita satu

cerita dua

cerita tiga

semua ni ada cerita yg best di sebaliknya
cerita apa?
haa,itu yg korang x boleh tahu.hehe
(sengih sorang2)

5 comments :

hajar DK said...

weh.. lupe nak suh hg tengok ikan tapah...
ikan sumpahan keturunan aku tu... huhu...
die ikan yg besar gile dok kat akuarium tepi tangga tu.. huhu...
konfem hg tak ingat...

kak dee said...

igt la..ikan yg kalau hang mkn tu kulit hang jd gatai2 kan?

alah,kalau aku tgk pun..
mcm laa blh buat ape2
xpe2,sat g aku google gmba ikan tu ea :)

Khairul Nizam said...

aku tau..tyme wat projek ntuk site analisis..ko tgk site model n nampak air kat stream tuh cam real wat ko rasa dahaga..pastu ko gi kafe dgn geng2 ko..pastu ko tringn lak nak makan fries..ko oder fries n rasa dia mengingatkan rasa tapak sulaiman yang ko penah rasa tyme melawat aquaria kt zoo negara...tul x? hehehe...

hajar DK said...

tapak sulaiman rase fries ke? biar betul...

aquaria bukan kat klcc ke? kat zoo negara pun ade jugak ke?

huhu...konfius aku disini..

Anonymous said...

hai..suka mkn sotong x? datanglah ke gerai kami d kaedfest 09..ad jual bebola sotong nnt,sotong giling pon ad..pelbagai jenis sotong dr sotng katak smpai kurita..squirdward pon ad..

salam sayang,
neptune
raja laut