Thursday, January 22, 2015

oh hi! :)

lama sungguh rasanya tak tulis kat sini..last post 12 feb 2014? haha..sekarang perasaan nak menulis tu datang pulak..maybe sebab dah ada masa bertenang sikit since kahwin haritu..banyak niiii nak cerita.especially about my wedding, the preparations, honeymoons, studies, and my current life.

sabaq naa..bagi ceq figure out macam mana nak tukar layout blog ni dulu.new year, new me, kenalah new blog apperance juga ye dop ;D

2 comments :

Noor Hajar said...

hoiii..
pehal sume dah kemnali ke jalan berblog ni. Aku pun dah stat balik senyap2. Ilham pun. Haha..

donad said...

haha,aku sebab tgh cuti sem ni kan..ade la mase sket nak update :p