Monday, September 20, 2010

anti-stressed post.thank you :)

ini fariq.maksud aku..fariq bagi,member baik aku sejak tadika lagi.walaupun tak dan jumpa kau balik cuti haritu.. sampai lah kau da balik korea balik,takpe lah.theres always next time kann.hahaha.lagipun..sebab masa bulan puasa tu, kan aku balik2 je terawikh tengok2 ada 1 beg kat depan gate.hoho.so,agk sweet di situ.hanta depan umah terus!..so aku pun tade la rase terkilan sgt xdapat jumpe..haha =)

yg ni,farah eliza bagi.ni pun kawan baik juge.sejak dari dajah 6.dia sekarang blaja engineering(x ingat electric ke civil ke ape ke..haha) dekat manchester.wuu..semua yg rapat2 dgn aku sume nak blaja jauh2 jer.haihh -__-;

hehe.ni takyah bitau la sape.tapi sorry gile lah haritu panda ni terkua from keta and terbia je kat parking kaed tu.haha.seb baik kakwa nampak.kalau tak,mesti dah ilang dah and menyesal gile sebab dah la die susah-susah je beli masa tengah pi heritage tu.huhu ='(

and yang ni plak..tanx myra untuk kura-kura umo 20tahun tu..and brader nesh kite,untuk kipas usb tu..serious berguna doww..sebab haritu kan ade 1 minggu tu studio kita takde aircond..semua orang cam berebut nak angin from kipas tu.hehehe (semua org ke? =p)

lastly, tanx ain untuk gambar instant tu.hehe.ni gambar dgn geng anak bapak.(without myra) hehe


okay, kalini banyak dapat benda comel2 cam bear2.. (walaupun saya dah 20 tahun) ^_^'

2 comments :

hajar DK said...

panda tu mesti cam citer toy story die cube nak larikan diri dari hang tapi tak berjaya sebab xde geng. Hang perlu letak lebih banyak toys dalam kete!!!

aida cy said...

mana ada hajar, bahaya la! nanti penyangak tahu yang kereta tu kereta pompuan..bahaye~