Wednesday, August 11, 2010

teman hidup saya

salam =)

akhirnya dapat jgk spend masa sikit utk berblogging.huhu..korang perasan tak..kadang-kadang susah nak carik sesuatu yang boleh buat kita hold on begitu lama dgn dia.paling lama pun mungkin la setahun dua.tapi ada satu bende yang setia dgn saya sejak 11 tahun yang lalu.

terimakasih sebab selalu menjadi peneman hidup saya.
walaupun kamu ni maintenance tak berapa tinggi.tapi setiap kali pun mesti berhabis duit yang banyak untuk spend kt kamu.

hmm..nak wat camana.
tanpa kamu, hidup saya jadi tak lengkap.
jadi saya kena berkorban jugak

saya selalu kena jaga kamu baik-baik.
susah tau tak nak jaga kamu.huuu.okey,tipu.tak susah pun nak jaga kamu.
saya yang selalu careless.

mintak maaflah,kadang-kadang saya terabaikan kamu.terjatuh katil.termarah.terpukul.tercalar.terpenyekkan.terbaling,pendek kate,semuanya TER la.bukan sengaja pun.huhu.

sekarang kamu dah tak sehensem dulu.kamu dah senget.frame kamu pun dah ade terkopek sikit.cermin pulak dah banyak calar.power saya pun dah naik..

sebabtu saya kena carik yang lain.sebab kamu tak mampu support saya lagi.
takpe.saya tulis post ni khas utk kamu.saya dah letak gambar-gambar kenangan kita bersama.so lepasni kamu jgn sedih2 yer kalau saya dah ada yang lain =')



1999-2001





2001-2003





2003-2006



mungkin ramai yang tak perasan ada corak kat bingkai spek ni.sebab dah di cover dengan tudung.huhu~
2006-2010


and now,welcoming the 5th boyfriend/teman hidup a.k.a spec saya.ngeh3



muahahaha.gila sudey.cakap cam bercinta dgn spek =B

ok,selamat berpuasa semua!manfaatkn bulan ramadhan ni dgn sebaiknya!

3 comments :

mindreader said...

hee...myra pasan je nad tuka spec,siap kepet tudung nad sket ari tu...haha...btw,mane tortoise yg myra bagi tu?tade lam blog punn... :P

V said...

hahaha..dah besar dah ko skang~ . . . ohh ye, aku pn pki spek baru jugak aritu mse kaedfest bli.. tapi design de sebijikk! ahahahaha~

kak dee said...

yeke phy?wiii =D

myra:nanti2 naa..kite bz ;a skng.huu =(