Wednesday, August 11, 2010

rahsia tulisan tangan

salam =)
harini ramadhan ketiga.alhamdullilah.harap-harap semuanya okay dan masih bertahan yea ^_^

so harini takde post berat-berat..semua dah penat..yela..dah kul 4 petang kot..dahla dgn smlm tido cuma 2jam je sebab buat report site analysis yang tadi tetibe masa anta,die tak puas hati lagi..saya pun taktau lagi dah segempak mana lagi dia nak report tu..haihh..saya cuba taknak mengeluh pasal workload studio..tapi lame-lame bende ni buat kitorang semua jadi tension..faham takk???masa balik rumah masa first ramadhan haritu dah rasa lega gile dahhh kot.cam lari habis semua benda yang buat otak ni serabai..pastu tetibe balik je uia,dtg balik dah semua masalah2 ni.benci tau tak..ergh~

haa tengok..kan dah terbebel pasal masalah studio.dah la.takde pekdah nye..mari tukar topik jap.



Jenis Tulisan dan Rahsia Sifat
[1]: Seseorang yang menulis dengan kuat tekanannya-
Sihat, cergas, pantas dan sedikit agresif.

[2]: Tulisan Bulat-Bulat-
Emosional, prihatin, pengasih penyayang, kepekaan tinggi dan banyak memakai otak di sebelah kanan (otak kreatif).

[3]: Tegak-
Systematic, mudah kawal diri, suka berkawan tetapi tak cari kawan sebaliknya kawan cari dia, tak suka gaduh-gaduh, suka ambil jalan tengah.

[4]: Jarang-jarang-
Tak suka campur orang, kurang mesra dan sedikit boros.

[5]: Huruf JGYZ yang sempurna -
Tahap emosi yang dipamer itu jelas, pengasih & penyayang, pemurah, mudah kesian pada orang, mempamerkan tahap kerajinan.

jadi..anda tergolong dlm golongan yg mana satu? =)



p/s:harap semuanya kembali okay.(ini refer kepada masalah studio tadi)

1 comment :

hajar DK said...

xde pun kategori aku.. senget2.. huhu