Friday, July 9, 2010

archidex

salam! =)
  1. ok.kalini nak cerita guna point la.boring pulak asek cam buat essay je.obviously gambar ni curik from ham pny fb haha..sorilaa..xde pics amik sendiri.huuu..hp 3.2 megapixel je =(
  2. buat yang tak tahu camana saya end up kerja kat archidex ni,sila baca post lama saya
  3. saya kerja selama 4 hari je pun.dan gaji yang akan dapat tak lah seperti yang di katakan.huhu.agak sedih di situ tapi takpelah,rezki saya banyak itu je.lagipun daripada saya duk rumah je goyang kaki mana nak dapat duit kan? =)
  4. sepanjang kerja ni,almost setiap pagi mesti abg saya yang hanta gi klcc.manje tak?haha.padahal boleh je gerak naik lrt.dah dia rajin nak hanta.hehehe.nak wat cane =p
  5. balik kerja selalu around 8.and sampai KJ dlm 840 camtu mesti beli slurpee dulu before balik.hehehe.best.cam hilang jap penat dapat slurpee ^_^
  6. jauh kot nak jalan dari office tempat kitorang kerja tu nak ke lrt.dahla dalam convention centre tu pun ,ktrg pny office paling hujung skali -__-'
  7. slalu lapar kot time keja.nak-nak time petang.padahal keje menaip ngan duduk je pun.bukan kena gerak sangat pun.seb baik ham selalu bawak biskut
  8. make new friends.hehe
  9. rapat dengan ham sepanjang keje ni.everyday balik sama and chitchat sampai laa ham turun kat taman bahagia.nak tau x,ham terer gile berebut tempat duduk kt dlm lrt.hehehehe! =p
  10. satu tips nak share, kalau nak kerja kat exhibition yg utk orang-orang professional ni,better kita dress up macam orang bekerja skit.cam kemeja formal ke..sebab kalau tak, diorang mesti buat-buat tak nampak je kat kita.seriously! (jalan semua hall pun last-last dapat 1 je goodie bag.heessh.diorg kedekut)
  11. convention centre sgt sejukkkk!dahla kena taip laju2 key in data..dengan tangan yg nk beku ni kot..hehe
  12. walaupun kerja ni cam boring sebab duduk ngan ngadap laptop je sepanjang masa,tapi saya tetap seronok.ni first pengalaman kerja kot.dahla dengan kawan-kawan.at least tadelah bosan sangat.thanx to ham,moon,kelly,oma,zikri..and nesh,takpe..next time kau try lg pegi interview tu k =)
  13. kat sana jumpa ramai seniors yg br nak grad ni.ada kak jah.kak elmi,piei,ajim,zubair dan lain-lain.diorang jadi volunteers utk PAM.best kot diorang dpt jacket PAM for free!aaa.jeles2~
  14. lagi ape eh?hmm..tu je kot ^_^
p/s: thanx ham for d pics ^_^

2 comments :

ilham said...

Yeay!!! finally archidex post! hehehe =') Suka suka . Ham pun belum cite psl Archidex. nanti ham post kot before masuk uia. ;) Gambar banyak lagi nad x tgk dlm phone ham. Huhuhu.

Nad,paling kelakar masa ham rebut tmpt duduk smpai tudung ham x betul. omg. OMG. serious ham gelak sampai nak meletup muka. hahahahah sayangg nad. thanks for the whole archidex thingy! xoxo

kak dee said...

tawu xper! :D

yg penting nak jgk dpt tmpt duduk tuh kann!hahahaha.org x biasa naik lrt.lalalala~ =p