Saturday, August 29, 2009

halusinasi

Otw ke kaed minggu lepas 24/8-28/8

Masuk je kat area kaed ade ramai orang’ tegur aku

Cik Structure1:nanad,dah buat ape yg aku mintak?igt x janjitemu kita kul 4 ni?

Donad:jap g nak buat laa..xlupe lah..kan cik Structure salu igtkan kitorang..dont worry~

pakcik Studio:awok da buak ke belom mockup model yang saya mintak tu?design development?design solution for disable person tu?gambar untuk PAM competition?presentation board utk disable thingy tu lagi?

Donad:belum untuk semua soalan pakcik.hahaha.pakcik ingat sem ni saya amik subjek pakcik je ke?saya ade lg 7 subjek lain menunggu tau..

Makcik Bcm3: heh adik kichi,igt tau esok ade presentation psl innovation on steel wall structure.jgn lupe wat report skali.buat kasi tebal2 punyaa..kalau tak,kite jumpe lagi next sem.ataupun awak nak saya BAR awak dr subjek ni?pilih la mana satu ye..

donad:macik..toksei laa nak ugut2..kami bukan budak skolah lagi..ingat takut ke dgn ugutan2 tu?dah lali kot.selalu sgt cakap..tapi CAKAP je..bukan buat betul2 pun kann..macik wat camtu lagi laa budak2 ni kurang respek kat macik tau..

abe structure2:hang dh siapkan belom soklan hat aku bg last week?yang pasal centroid calculation tu..hang wat laa noo..dhla aku malu2 nak mengajar..pastu aku ni dah laa jarang bagi hangpa keja..sedih aku kalau hangpa ignorekan aku

donad:yezza,I takka hampakan u yea walaupun budak2 lain akan..ngehehe

Nenek BS1:cu,igt ye..rabu ni nek nak test cu dgn sanitary layout system..cu jgn lupe revise yer..

Donad:iye,saye dah hafal dah plan tu nek..tapi cam complicated sgt jer..serabut otak saya nak pikir nak taruk manhole ngan stack katne..huhu

Kakak ESS:hari kamis ni awk kene hantar presentation board pasal lighting at ikea tu kt saya tau!jgn lupee .. haa,guna laa software yang canggih2 tu kalau awk terer.stakat sketchup ngan 3d max..awok mesti master punya laa..kan?kan?nanti saya up lagi markah awk ^_^

Donad: ….. *speechless dah*

Donad:dah..dah habes ke sume orang ckp?ape laa..pagi2 lagi dah kene buzz macam2..takleh diam ke korang ni?.hisshh..fenat2..padahal baru permulaan hari untuk minggu nih..

kua dari kaed plak..

Aunty UNGS:submit ur own report psl muslim heritage tu tau and..kamis ni awok sume ade midterm yah.baca banyok2 kali bagi tepu naa

Donad:iye lah aunty..every class pun aunty remind kitorang psl asgmnt ni tapi aunty tak penah pulak bagitau dateline nye bila..hurmm..cane tu?

akak Leadership:sister,u kene present rabu ni,tajuk-time management.buat simple2 jahhh.kls sepanjang bulan Ramadan ni kul 9 yea,jangan lewat tau.i pun terpaksa skip terawih i..huhu

donad:tulah,orang dah kate start 930 baru laa sempat nk wat terawih dulu..confirm nanti time kls rabu ni ramai tak datang..just wait n see okeh.. :|

uncle Tilawah:donad,minggu ni mung present tajuk qiraat yang saya dah bagi tu tau.lepastu hafazan pulowk.haa..igt tuu..jangan wat x endah je plak..kalo tak,hei..tak taw lah saya ape nak jadi ngan awok ni ..eii..meme laa..x menjaga akhirat lansung..cane nak pandai ngaji nanti..

donad:err…okey2..


fuhh,sampai bila diorang ni nak 'kejar' aku?aku dah tercungap-cungap kot.tweet la kejab plis.main kejar-kejar dlu pun ade 'tweet' tau


p/s:tweet=benti rehat 5-10minit lepas penat main kejar-kejar.ini term yang ku gunakan ngan kawan2.

4 comments :

R4FID said...

sungguh kelakar dan emo post kamu kali ni nad....

bobo ramli said...

aku pun tak tau kenape aku femes cm kau
tsktsk
kesian kan nasib kita

hajar DK said...

dan sesungguhnye minggu kejar mengejar telah pun berakhir...
syukur ke hadrat ilahi.. huhu..

eh, tilawah maseh mengejar.. huhu.. lupe... camane akhirat bleh lupe ni.. haha...

kak dee said...

rafid:aku kan sinikal.haha..bajet

boo:susah gak jadi glemer ni kann..hisshh

ajaa:sape kate minggu kejar mengejar ni dah habes?aku rase sampai habes ramadan br free sket..huhu =.='