viral video

assalamualaikum semua.harini dah masuk hari ke 3 saya bekerja..wuihh matang bunyinye kann..so kehidupan masih struggling dengan nak adapt masa untuk tanggungjawab di office..di rumah..sebagai seorang anak..sebagai seorang kakak...sebagai seorang kawan..sebagai seorang student master..sebagai seorang business partner dam macam-macam 'sebagai' lagii..huhu seriously penat Y__Y

okay enough membebel..now lemme share you this video.i usually dont share viral videos yang orang dah share banyak2 dekat facebook semua tu, unless dia betul2 meaningful...wuaa serious touching..walaupun dalam video ni diorang cuma berlakon je..tapi memang ADA orang yang macam tu dalam dunia ni..yg suka mempermainkan orang yang susah.. ='(



kadang-kadang dalam hidup ni kita tak selalunya berada diatas..jadi bila kita berada diatas tu, janganlah lupakan orang yg berada dibawah....


sebab roda tu......bulat :)

1 pengkritik donat:

bobby said...

naddd, kita nangis tengok video ni, huuu T__T