Tuesday, May 25, 2010

musim kahwin(lagi)

ee..kenapa semua orang dah tak update blog ni?wuu.xbest laa.xde thril dah aku nak bukak blogspot ni sebab selalunya xramai yang update. T_T

takpela,korang taknak cite-cite xpe..meh sini baca aku nak cite..next week sepupu aku, abang ngah akan berkawin.wee~ aku memang suke sangat kalau ade kenduri kawin ni.suke sangat.(haha,perlu la kan tekankan ayat suke sangat tu banyak2 kali =p) nak-nak bile orang mintak tolong aku hias2 untuk hantaran ke,lipat-lipat kotak nak bagi kat tetamu ke,tolong bagi bunge telur ke.hehehe

bukan apa,aku suka kalau berkumpul ramai-ramai ngan sedara mara.lagi2 bergotong royong buat keje same-same ni.best kutt.sebelum ni ada je 3-4 orang sepupu aku yang dah kawin.tapi aku x de chance nak tolong-tolong nyebok camni sebab mase tu kat asrama la ada program la..huhu.tawu2 balik kampung time raya je semua dah ngandung.huuu~

ok,bukan tu je..yang buat aku lagi suke ialah, bakal isteri abg ngah ni orang kelantan.maknanya kitorang akan gi kelantan weekend ni! double suka! aku tak penah gi kelantan kottt. ok,mak cakap penah la tapi mase tu kecik lagi sebab tu aku x ingat pape lansung pasal kelantan.myb kamis malam atau jumaat pagi-pagi lagi kitorang nak bertolak sebab nikahnya time malam tu.lepastu kenduri hari sabtu.lepastu jalan-jalan kat kelantan sampai hari isnin baru balik KL balik.wiii.sewonot2.naseb baik ungs takde class hari isnin tu =p

2minggu selepas tu pulak kenduri sebelah lelaki.and confirm rumah aku meriah sebab semua yg jauh-jauh nanti tido kat sini.wiwiwi.ok.cukup.kang hepi sangat kang korang mesti cam 'apehal dia ni, kenduri kawin je pun' -.-'

so, ni lah sikit sebanyak gamba masa weekend lepas.kitorang lipat2 kotak nak bagi kat tetamu.ada la dalam 1000++.dah macam pekerja kilang dah.sorang tukang gam,sorang tukang lipat,sorang tukang masukkan sabun dlm kotak tu~




ok,itu saje untuk kalini.selamat bercuti! ^_^


p/s: bila laa aku akan kawin yek?MyEm0.Com

1 comment :

hajar DK said...

aku bizi buat CAD.. xsempat update.. huhu...