Monday, March 5, 2012

hajar dk's treat!

last week, 23february 2012, kite pergi buat facialll!mula mula beli vouche ni dekat groupon dengan hajar..plannye nak pegi same2 lah kann..tapiii towards the end ni hajar busy uolls,so dia pun bagi jelah voucher tu and suruh ajak sesapa pegi sekali..hehehe..thank you hajar sebab belanja kitorang (me and bella) buat facial kat cellnique, pj niii..seriously mase tu mmg perlukan facial sebab tgh stress tension dengan studies..huhu...sebab environment dia memang relax gila..cosy cosy gituhh..me likeyy!!..buat facial sampai tertidur tidur ;p.

next time bila aku dah kerja aku belanje hang pulak ehh ;))

1 comment :

hajar DK said...

nanti blanje aku spa!!! haha