Wednesday, February 1, 2012

wordless wednesday #7 (my blog reader)



i know this might not be accurate..tapii razi,ko google nama sendiri ke?hahaha

4 comments :

SydneyLemon said...

oh nad! dekat tab 'Audience' sebelah kanan traffic post thingy tu apa ek?

orang yg pernah tgk kita punya blog ke?

donad said...

ha ah..tapi kite tak tahu tu pun tu sape..kite just tahu org tu guna browser apa..

nak tahu specific sikit, tengok kat traffic source..yang referring urls/referring sites :D

SydneyLemon said...

sbb dia tulis ada negara Japan berapa puluh orang, Germany..mcm huh?!?! biar betul?

so xsure tu apa..ni pun br discover sbb nad punya post

donad said...

oo..maybe betul2 ade reader ina from sane?

sebab kita ade jugak from germany,agypt,japan..tapi kita tahu tu semua kawan lama kita jugakk sebab diorang mmg follow blog ni.hehe :D