Saturday, December 31, 2011

final exam mode

salam.hai semua~ i'm sure budak budak uia skrg tak terasa pun nak tahun baru ke hape ke sebab semua tgh mode final exam..jadi sebelum itew, kak donad (omg buruknye panggilan) ingin mengucapkan..selamat ber-final exam..wouhoo.

so, tool tool yang wajib ada nak final ni, antaranye mestilah jadual.huhu..planning tu penting..jangan focus lama sangat kat satu subject tu..nanti takut yang di kejar x dapat..yang di kendong pun berciciran giteww~



selain itew, minuman penyegar mata pun haruslah ada..haritu kt giant tengok ada nescafe neslo ni..wohh agak menarik la kann..so terus beli sebab saye suka neslo..tapi tak suka neslo pekat tuu..dia kena milo 80%,nescafe 20%..haa, baru la sedap.. dulu kat cafe kat HS centre tu je yang berjaya buat air neslo yang sedap mengikut specification saya ini..tapi sekarang dah tukar orang baru, neslo dia tak best lansung! pekat sgt nescafe dia -__- yg nescafe neslo bawah ni pun same.pekat sangat! erghh.kecewa

antara benda2 crucial lain, highlighter, test pad utk buat notes sendiri..and benda benda yang boleh menyejukkan hati (contohnye alquran ataupun air yang sejuk)..yelah nak exam ni kan..jiwa kacau lah runsing lah pikir macam macam.takut fail lah..risau carry mark tak kuar lagi lah.huuu.adoii -__-;

 adoi..stress aku buat post ni.haha.sindrom final exam sangattt
 




emm.ok.harini last day of 2011.nak cakap apa?huhu sebab azam tahun ni tak kesampaian.harap harap tahun 2012 kite akan berjaya lah nak capai azam tu~


p/s: budak budak ni keep on cakap 'rileks laa..exam kan tahun depan' warghhh!benci! tahun depan tu esok kottt! >_<

1 comment :

@lassiegewdix said...

tak sangka ade jugak yang buat jadual garis-garis macam gitu . ingatkan lassie jep buat . hehe ! sep sep !