Monday, December 27, 2010

minggu kedua semester dua tahun tiga

1. aku ade home made kalender!haha.bende ni cm untuk lekat2 kat peti es tu..dapat from Honda nye booth kat KL motor show tu(for sure bukan aku yang gi..mestilah abang aku kann..huuu)..ade mcm2 kaler..comel pulowk tuh.haiyoo..suke nyeee ^_^








2. pastu minggu lepas aku nak settlekan saman sebab tak register alat letrik mase semester lepas(adoiai.menyirap je mase kena saman tu sebab masa tu masa submission final project kalau x silap..)..punya la penat dah panjat sampai tingkat 4 legal unit tu,pastu ade bro tu kate kne settle kan kat bawah(area centre) sebab waktu tu diorang ade client day..huu..aku pun turunlah dengan pasrahnye..baru aku tahu cane rupe client day.hee.kalau tak,sampai kua uia taktau amende la tu kann :"> .


mase hanta slip bank tu,dia ade soh buat survey sket..lepastu die bagi note book free..haha.rase berbaloi ah penat2 tadi sebab dpt bende free :P




3. haritu pegi PAM beli document2 untuk subject professional practice..pastu akak tu promote buku2 lama architecture asia edisi lama..8biji=rm20.murah gile wohhh.tros beli.haha.puas hati..sebab selama ni nak beli pikir dua kali sebab mahal..bek pinjam buku kat library je cmtu aaa..kahkahkah.balik terus taruk dalam rak hurup N yang aku buat masa form 1 untuk projek kemahiran hidup.elok lagi kot.kirenye bagus la jugak workmanship aku time tu.hahaha.terharu sebab baru sedar :')


4.sudah renew lesen.punya la semangat bangun awal sebab takut orang ramai.last2 pegi buat bende al;ah tu tak sampai 5 minit punnn.kahkah.sian orang yang drive tu kena bangun awal =p

3 comments :

hajar DK said...

"sian orang yang drive tu kena bangun awal"

alololo... soooo sweeettt...

donad said...

aku meng-kesian-kan diri sendiri laa -__-;;

Muhammad Faris Ismail said...

nak pinjam buku!!