Tuesday, September 15, 2009

hambar

sedih sangat tahu tak.mungkin korang akan kata aku ni melebih-lebih besarkan hal kecik je.
korang tak rasa apa yang aku rasa.takpelah.


aku rindu masa dulu

7 comments :

hajar DK said...

ye ye..
aku jug rindu mase lalu...
T_T

Mardhiah said...

me too..

mayB its time for us to find ourselves our own circle-of-frens

let time tell..

jgn sedih2 sgt naaa
kalo dah gitu,gitu lah

kak dee said...

kalo dah gitu,gitu lah.uhuk~

ekceli,buleh je kite nak cuba ubah keadaan.tp kena la same2 support.kalau dari sorang dua je..mana nak mnjadi.haihh

and sumtimes apa yang kita nak sgt tu laa yang xkan terjadi.kenapa?

mungkin ada hikmah di sebalik semua ni?


hmmmph..itu jelah ayat yg boleh ku katekan smp harini untuk pujuk hati ni.

Mardhiah said...

yup..
boleh je.
mgkn mase skang tak sesuai
mgkn akn tibe satu mase nnt kite dpt gak gembire bersame semule..

mgkn...
mase....

skang ni kite cool down dulu..
tp bkn bermkne sudah berputus asa.
hny noktah sebentar.

bella said...

aku pown rindu mase dulu..
tu laa..
kalo support dr kite2 je, camne nak grak ye dak?!
n tlg la jgn compare kan kite ngan kwn2 baru..
mmg la bebeza stiap org..
da ktorg begini, nak buat camne..
accept it..
kalo xble, it's ur loss laa...

Mind Reader said...

sedih gak...tapi jum la kite on je,eventho some x jadi... :)

kak dee said...

utk raya nanti buleh a kut myra.
iftar ni cm dah x sempat jer.idk


mar.kalau dah noktah,maknenye stop teros.haihh
'comma' baru sesuai.