Friday, June 12, 2009

rakan2 thirdfivers

aku tak dapat join reunion

sebab submission project ison 18th june.masa tuh confirm aku akan sangat bizi.kalo x pun,kne buat-buat bizi jgk.huhu..sape2 yang pg tu.. kemsalam laa kat sume.

ipien,ni 1st time aku x dapat join reunion bsr2an korg. Mane tawu korang ade wat meeting underground lagi.. huhu..jangan laa buat plis ..aku jeles sangat kalo tak dapat join..huhu

jap,ipien,sekarang berapa eh tinggi kau?he he he

Harap-harapnya aku taklah menjadi orang paling tinggi lagi bila kita tangkap gambar. Aku tahu kau mesti rasa tercabar.

mirra reen aimi hayat,mungkin next time kite boleh jumpe kita–kita je.aku pun reendu nak tawu hapdet korang sume.la gi-la gi reen tuu mesti ade jahh bende die nak citer kann..hehehe

Acap boye,acid ,baem..huhu..sori..aku dh btau korang aritu aku akan g reunion..tapi sekarang aku dah xdapat g.huhu

Sorii..i’ve tried..tapi memang ta k dapat.huhu

Heeshh..dh laa susah nak gather ramai-ramai


kita hanya mempu merancang,tuhan yang menentukan

1 comment :

the amy; said...

aaaa )):
okay2 nanti kite kua kite2 je yea.suruh reen plan.eheee. ((: