Saturday, February 13, 2010

untuk kawan baik

hai mira.post ni just utk kau.since kau kan dah nak fly.masa kat integomb dulu aku rasa aku paling rapat dengan kau la.kan?kan? ^_^
aku mmg xdapat nak hanta kau la kan.ade kelas hari kau nak fly tu T.T
ha,nak pesan.dah kat sane tu..jgn lupe sume citer budak2 sejahtera 1,integomb,third fivers..banyak kot bende sengal kite-kite buat dulu.

time2 kite stay up depan pintu dorm sebab nak dapat cahaya lampu koridor lepas lights off kul 11.sengal rajin gile.padahal banyak sembang2 je.

aku akan selalu igt jugak time2 kau nangis sebab kena panggil depan kalangan cekal sebab dorm kite menang dorm paling kotor.yang pastu immedietly balik je dr perhimpunan kau buat mesyuarat dorm tergempar.marah semua orang.satu lagi time bile budak2 laki panggil kau dagu,especially wan lah kan.haha.lawak sengal.alah,banyak je lagi bende yg kau nangis kat aku ngan aku nangis kat kau.kate bedmate kann.hehe~

dah la masa awal form5 tu kau sanggup register balik awal semate2 sebab nak katil bawah sedangkan aku dah cakap nak cop masa last day form 4.kureng btol.aku dah konfiden sgt akan dapat katil tu sebab kau kan selalu balik petang.haha.sekali dtg tengok mak kau tgh pasang cadar kat katil tu. cehh.cehh

lagi satu,aku mesti ingat nye lah time ko ngan izwan prank besday aku sampai aku nangis masa form 4 tu.ko tunggulah bile muke ko ade jerawat nanti,aku nak bahan kau balik :p

ingat lagi tak kau salu benci aku rapat dengan wawa.pastu kau kata dia jambu aku.haha.takleh blah.dah dia comel. xsalah la nak layan dia macam sorang adik.kan?haha.pahtu ade time tu kau dgn kak muna rapat gile sampai aku tanya kat kak muna sendiri kenapa korang rapat.sumpah time tu aku tak tau die sebenarnye suke kaum sejenis.seb baik x kena pukul dgn dia.

setiap kali aku nak balik rumah naik lrt mesti aku lalu kat klcc.time tu mesti aku teringat kat kau.sebab klcc kan rumah kedua kau.hehe

kau duk jauh xbermakna xbleh tau update2 aku.kau boleh je bc blog aku.tp aku update ikut mood je pun.hehehe :P takpayah risau la kalau kau xde boifren sekarang.kau kan muda.lambat lagi nak pikir nak kawen2.hoho..nanti kau dah g sane,bersedia lah kau untuk jadi cm howra ngan nina.heheheh.pastu balik msia kawin dgn unknown cam abg kau :P

lastly,aku tade ape nak bagi kat kau melainkan bende canvas ni.frame sendiri naa,aku tade bajet nak frame kan.kasik tulisan khat aa plak kann..aku tanak bagi grafiti dah.malu weh kang jadi cam kisah nadzrin ngan faizamri.malu gile kot.haha

ok,take care tau.keep in touch selalu.aku sayang kau =')










Don't be dismayed at goodbyes. A farewell is necessary before you can meet again. And meeting again, after moments or lifetime, is certain for those who are friends.

p/s:kau jgn lupe aku tau bile dah ade boifren :P

4 comments :

MiRaVee said...

terkejut ak...(0_o)!

nabihah zulhemay said...

so sweet :))

neollene said...

sedih kot

amira alias said...

haha..ak cm byk wat ko ngs je nad..sorry
u are of the reasons why i stayed at integomb
klu ikut hati nk cau je..culture shock time awl2 tu.hhee
ak akan sentiasa ingt ko yg mle2 introduce lagu2 indon kat ak
'mungkin nnt' remember? haha
thank u nad
keep in touch
love u much