Monday, August 1, 2011

community service

alkisahnya kitorang ni masuk kelas com servis untuk kelas skill masa 3rd year..so final project ktrg; kne wat com servis dkt PPR GOMBAK SETIA.hehehe.its fun handling the kids.tapi preparation n meeting yang non stop oleh main board agak annoying ye..sebabnye kitorang dah la banyak kje studio mase tu.huhu..sabor jelah..

so ini adelah gambo sikit sepanjang pogram tu =) 

cramp dlm kete..padahal banyak je kete yg ade kosong,,tapi sebab semangat asabiyah masing masing tanak berpecah.haha..kaed nye perangai sangat.hehehe



antara aktiviti yang kitorang buat: pertandingan buat baju pakai surat kabar


adik baju merah ni nama dia azib.comel and innocent giler.budak budak yang lain sume macam gengster kawasan.. tak boleh nak di buat kawan sangat.huhu


teman azib dengan abang dia makan.comel sangat dua dua makan pun terabur terabur =')


mai dengan azib punya abang

ni lah contoh gengster kawasan yg di cakapkan.baju pun tanak butang.kecik kecik dah otai


cubaan nur najwa nak amik gamba dgn budak comel ni.tapi bile dia cakap 'haa,jom amik gambar!' kawan kawan budak tu pun masuk sekali.hahaha.comell.tak dapat la wa nak halau budak budak tu =p last last baru dpt personal picture macam di atas ni.hehehe


geng kaed.punya lah asabiyah sampai dalam camera mmg takde lansung gambar dgn comittee lain.hahah

tu saje..i really hope next time dapat buat pogram camni lagi.especially yg deal dgn budak budak la pliss.hehe.till then,selamat berpuasa, selamat berbuka puasa, dan selamat bertarawikh yea kawan2! ^_^


p/s:cable fon hilang so takbleh nak transfer gambar dari fon ke pc.haihyoo -__-

3 comments :

hajar DK said...

apsal sume budak2 grup aku je? haha.. budak2 hyper..

mase ni wallet aku hilang.. huk2

donad said...

tulaa..lupe nak tulis highlite wallet hg ilang -__-

dah tu je gmba yg byk kt fb.hahaha

Tok Nyadat said...

Kenapa tak buat biskut batek (whatever) kat Pulau aritu?