Friday, January 29, 2010

saya suka putrajaya =)

salam.hari ahad lepas saya pergi ke putrajaya untuk buat assignment culture saya iaitu di masjid besi (sultan mizan)..sambil tu sempat la jugak saya round-round putrajaya tu..lama dah tak datang sini.(lama la sgt,padahal raya haritu pegi je open house dr.asiah)..banyak gile bangunan baru.cantik2 plak tuh.terasa macam ade kat oversea sebentar *wah,melebih sangat* .i loikee! ^^

rasa cam bangga pun ada tgk ada tempat cantik camni.yelah,bersih,kemas segalaa kalau nak di bandingkan dgn KL busuk berasap tu.putrajaya bagi saya sgt lah tenang aman damai makmur sejahtera hidup *hamik,semua nama dorm kat integomb dah kuar*.huah3.saya rasa nanti dah besar nak duduk tempat macam ni lah.maka,saya kena beli rumah dekat sini lah eh?ataupun saya kena kawin dgn org sini? =p

saya dah dok berangan dah ..kan kat sini kan takde pagar..senang je la kite nak pegi rumah jiran sebelah buat segmen terjah melodi tuu.hehehe..pastu kalau boring2 boleh pusing2 lake putrajaya tuh.kot2 la time tu ade swan idaman saye tu kann..haha *saya sgt teringin naik swan hahaha.berangan.wujud kah benda sebegitu masalahnya?* boring2 lagi boleh pilih nak g masjid2 cantik..kalau boring jugak lagi,boleh berekreasi bersama teman2 dekat taman botani.wah ghettuw~ amboi2,banyak pulak planning kaw =.=


sini ade sedikit gambar yg saya amik sepanjang trip itu.tapi takleh aa tunjuk gambar banyak2,nanti hilang seri gambar tu untuk dibuat report culture =p





view masjid besi from masjid pink tu

ni la contoh abang yg berdedikasi sangat.hua3.tolong teman adik dia ni haa buat assignment~




gambar di atas ni di amik guna kamera digital lumix.tetap cun(bagi aku) walaupun bukan spesies SLR. ^^
wokeh,itu jah update kalini.masa untuk balik ke yuyaiyea kawan2 ^^ *tetibo kua background music iklan kasut yang cemni- ayuh kembali ke sekolah,ayuh! *




ha incik afwaz,toksah nak belagak sgt dengan putrajaya naa.subang jaya tetap number one di hatiku :p

2 comments :

hajar DK said...

putrajaya panas.. i dun loike.. huhu... nanti itam i...

R4FID said...

lampu jalan cam tengkuk bangau....terbaek!