Thursday, September 11, 2008

mohd fakhruradzi bin tajudin
saya panggil pakcik je,
kwn2 laen lak pggl radzi
tp dia perasan dia yusry kru..
kdg2 tu terlebih perasan..
dia igt dia ahmad idham
eee~
tak kena langsung...

tiba2 je tergerak hati nak story pasal dia
h a h a h a
bila bc post nih
komfem dia akan..
kembang se-kembang kembang-nya lah

______________

introduction :
okay...kitorg mula brknln ms dlm kls FIM
knl gitu-gitu jer.x sembang pun
dalam ramai2 tu ade dua org je laki dlm kls kami
dia ngan bobby
kesian....minority
time tu xde rs nak knl pn dgn dia
sbb nmpk dia jenis yg senyap dan skema
jadi,saya xpenah tegur dia dlm kls
kecuali hal2 penting(nak tau markah midterm dia.haha)
______________

igt smp situ saja lah saya akn knl manusia ni
tp nak jadi cherita,
saye terserempak dgn dia di klcc
masa kua berjalan-jalan
saye mau naek escalator
dia pula mahu turun
dari jauh dh nmpk
saya x igt apa name dia
saye cume ckp "eh..bdk kls fim"
die yg agk terkejut jgk tu pn tersenyum sinis smbil tgk org kt sebelah saye(si baju oren :p)

______________

lps itu,ntah mcm mana,saye terasa nk mnyakat dia
haha.blom pernah rs nya saya mnyakat bdk bermuka skema slame ini
maka,saye mintak no fon dia melalui rumet saya,cik bebel(nama baru bella :p)
igt nak kacau
saya pn try
dangg~malu je
dia x lyn.haha.mmg dlm hati saya pikir,uh..sggoh jarang jumpe lelaki cmni
haha..nak cover malu punye psl..saya pn brknln lah dgn dia betul2

____________

lama-lama kwn,buleh plak jadi rkn baek
haha.tu yg lawak bila di pikir kan blk
org yg slame ni aku igt skema gile tu dh jd bestfriend aku :P

____________

berkawan dgn pakcik,
byk yg saya blaja dr dia
dia jenis berfikiran jauh dan bijak
dia sll cherita ttg politik kt saya
dia tahu banyak benda
tapi tak berlagak pandai(erm..kadang2 je kut dia terbelagak)
family pn kaya
tapi low-profile je mamat tuh
bgs lah :D
suka paw saya sebab saye pn suka paw dia.haha
lagi satu,
dia bergaya dpn kamera dgn gaya yg sangat....err.....auww?~
(saya xtawu nak describe cmane.anda ptt tgk sndri)
pakcik ni juga cepat terasa dgn saya (xpe..saya phm hati dan perasaan org tua cm dia)
muka tua(itu semua org pn tahu), tapi bajet muda (xpe..biase lah tu kann)
suka gelak kt lwk yg dia ckp sndri
smp muke merah.bajet blushing la konon
haha.ntah hape2

____________

tapi kesimpulan nya,walaupun dia mcm mana sekali pun..
saya senang berkawan dgn dia
ouh btw,8 september aritu hari ulang tahun dia yg ke 26..opss~
yg ke-19.hehehe
so,slmt hari jadi bestie!(i know u're reading this)
sori yea ter-cherita byk pulak psl awak..(ew..bwek)
saje2 ja.xde mksd tersembunyi..
lps tensen lagipun dh lame x tulis blog kann



4 comments :

Radzi Tajuddin said...

"tp dia perasan dia yusry kru.."

Orang cakap masa gpdp, bukan aku.

"(nak tau markah midterm dia.haha)"

masa ni semua ternganga aku dapat hampir full mark. terus aku malu..

"saye terserempak dgn dia di klcc
masa kua berjalan-jalan"

kuar jalan2 ke ehem2? haha

"sggoh jarang jumpe lelaki cmni"

tu la, sape suruh gatal mesej nak ngorat aku. kui3

"family pn kaya"

ini tipu...

"dia bergaya dpn kamera dgn gaya yg sangat....err.....auww?~"

gaya apa lak? okey je..huhu

"pakcik ni juga cepat terasa dgn saya"

mana tak terasanya, dah aku kena perli je memanjang.

woiit! ceh, ini makcik mau transform ka? berani mengtuakan aku di blog kau.huhu apapun, tq la. taruk ar gambar aku ke.:)

ps: aku taruk tulisan ni dlm projek rahsia aku ttg besday.. wee~

chef hasyimah said...

macam pernah ku baca blog nih
tapi di mana yaaa?
nad do-nad :)

kak dee said...

panjang lak pakcik ni komen~
haihh..
bnak aku taruk gmba?
bg ar dulu donat selai
xpn kek cokelet indulgence :)

nik alya fathi said...

wah wah
bace entry dah cukup kelakar. bace comment lagy kelakar. siott ah.